PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197515
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

a moim zdaniem

użytkownik usunięty

jedna z najpiękniejszych historii o miłości. i nie chodzi tylko o to, że bohaterzy są gejami.

Zgadzam się w 100%. Tu nie chodzi o rodzaj miłości, ale o to jaka ta miłość jest. Zdecydowanie najlepsze love story (nie statystycznie) jakie w życiu widziałam. A powiem więcej, gdybym była mężczyzna, chciałabym dokładnie to przeżyć.

ocenił(a) film na 10

Według mnie to najlepszy film o gejach jaki obejrzałam, choć koniec trochę mnie zasmucił;(

ocenił(a) film na 8

Cudowny klimat, piękne zdjęcia, malownicze pejzaże - to naprawdę zasługuje na uwagę! Plus oczywiście dobre aktorstwo i świetne opisanie miłości, która dla wielu jest tematem tabu - delikatnie, bez widowiskowych scen i przerysowania

zgadzam się, film nie tyle o miłości ile o tym że należy walczyć do końca o to czego się pragnie, dwójka bohaterów, jeden czyli Jack który postanowił żyć tak jak chciał i zapłacił za to życiem, i drugi czyli Ennis który obawiał się tego i cierpiał z powodu niespełnionej miłości, genialny film, polecam :]

ocenił(a) film na 8

"i nie chodzi tylko o to, że bohaterzy są gejami."-a gdyby wlasnie o to chodzilo? zalosne

ocenił(a) film na 8

bohaterowie a nie bohaterzy.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

mój błąd.

ocenił(a) film na 8

twoj twoj przeciez nie moj dziecinko

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

nie będę odpowiadać na twoje DZIECINNE zaczepki.

ocenił(a) film na 8

nie denerwuj sie pysiu.

ocenił(a) film na 2

musze przyznac ze zacny z niego amant.

użytkownik usunięty
kinoman0

nie wiem o co mu właściwie chodzi. nie mam pojęcia kim jest ten człowiek.

ocenił(a) film na 2

wydaje mi sie ze to rowny gosc. zachcialo sie niewinnego flirciku. zadnych zlych intencji.

użytkownik usunięty
kinoman0

wybacz, ale nie zgodzę się z Tobą w tej kwestii. wg ciebie niewinny flircik polega na zwracaniu się do kogoś dziecino? wątpię.

ocenił(a) film na 2

nie dziecino lecz dziecinko. na pewno w jego zamiarze mialo zabrzmiec to lekko wyzywajaco ale jak najbardziej z pozytywnym wydzwiekiem. ja tak to odbieram.

ocenił(a) film na 8

przepraszam, to nie ja pisalem, tylko kolega sie dorwal do konta... powaznie, ale i tak nie uwierzysz.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

mogłabym ci uwierzyć, bo mój błąd zauważyłbyś pewnie wcześniej, a nie dopiero dzisiaj.

ocenił(a) film na 8

uff dzieki:)

ocenił(a) film na 2
DonVitoCorleone

niezle wymowki muehehhehe

ocenił(a) film na 8
kinoman0

mam wrazenie, ze to nie ja tutaj "flirtuje" ...

ocenił(a) film na 2
DonVitoCorleone

w takim razie w czasie flirtowania wydajesz sie znajdowac w stanie oddmiennej wyzszej podswiadomosci.

ocenił(a) film na 8
kinoman0

najpierw flirt a potem "wymowomki"? faktycznie bylby ze mnie amant jak mnie nazwales... bezsensu

ocenił(a) film na 2
DonVitoCorleone

tak bo milosc jest bez sensu. zmusza nas do absurdalnych zachowan.