tyle powiem na temat filmu o gejach :| obrzydlistwo chocby nie wiem jak dobry byl film i tak jak piszecie piekny film o uczuciu jako milosci to i tak to jest film o pedalach chorych nienormalnych ludziach ktorzy kojaza mi sie tylko z aids blee
Źle ci się kojarzą, nic o nich nie wiesz. Powtarzasz tylko to, co powiedzieli koledzy na podwórku i ksiądz proboszcz w kościółku. A oni bzdury gadają.
http://homo-niewiadomo.blogspot.com/ [homo-niewiadomo.blogspo ...]
Piszesz tylko co myślisz o temacie filmu,a w filmie najważniejsza jest treść.
"obrzydlistwo chocby nie wiem jak dobry byl film i tak jak piszecie piekny film o uczuciu jako milosci to i tak to jest film o pedalach chorych nienormalnych ludziach..."Dlaczego uważasz,że chorych i nienormalnych???Skąd takie stwierdzenie??
Marzę o dniu, w którym ludzie przestaną mówić tak o innych tylko dlatego, że trochę się od nich róznią :(
Hefe, Frost i inni, którzy pisali, że obrażam tych, jakim film się nie podobał się. Czepiam się tylko autorów takich tematów - i na tym koniec, nie będziecie mieć więcej przykładów, żeby sobie to przyswoić. Może okulista zaradzi...
Czyli marzysz o dniu, w ktorym na swiecie nie bedzie glupoty a tak sie chyba niestety nie da.
Niestety ciasnota umysłowa się rozszerza ;-)
Do Steve-o, a ty mi się kojarzysz z idiotą
Howgh!
'Czyli marzysz o dniu, w ktorym na swiecie nie bedzie glupoty a tak sie chyba niestety nie da.' A szkoda...
a dla mnie to właśnie Ty i Tobie podobni są chorzy i nienormalni. każdy człowiek zasługuje na to aby szanować jego duszę. wyobraź sobie że nagle to właśnie heteroseksualizm staje się czymś zwyrodniałym. zewsząd dookoła dowiadujesz się że jesteś chory i nienormalny, skrajnie obrzydliwy i najepiej jakby zamknęli Cię w osobnej klatce. i co? zmieniłbyś siebie? swoją naturę? swoje upodobania? zacząłbyś udawać kogoś innego?
czemu ludzie nie potrafią widzieć dalej poza czubek własnego nosa? każdy prawi że jest tolerancyjny i odważny ale w gruncie rzeczy strach przed niezrozumiałym chowa go za swoją butą.