PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431370}

Tajemnica Rajskiego Wzgórza

The Secret of Moonacre
2008
6,4 7,4 tys. ocen
6,4 10 1 7374
Tajemnica Rajskiego Wzgórza
powrót do forum filmu Tajemnica Rajskiego Wzgórza

No własnie - iść czy nie iść? ...mam 16 lat, ale czasem lubie pooglądać jakieś bajki, tylko nie wiem czy warto akurat na to się wybrać do kina? ;>

ocenił(a) film na 10
alice_akr

Ja mam 15 i wybieram się już 2 raz :) <zakrótkizakrótkizakrótki>

alice_akr

Iść. Idź. Jestem nieco starsza i lubie od czasu do czasu bajki. A ta przypadła mnie bardzo do gustu. Szkoda tylko że dubbing Dakoty został popsuty przez Joasię Jabłczyńską. Ale film jest okey. Najbardziej podobał mnie się arogancki i pewny siebie Robin.Rola zagrana superowo.

Marinabel

ja na tym byłam i film mi się nawet spodobał jak mało który tego typu :) polecam oglądnąć ;)

przecineczek

mi też się bardzo podobał - zdecydowanie "iść"

alice_akr

<br/>idź, idź... warto! <br/>

ocenił(a) film na 8
alice_akr

Idź, naprawdę warto. I nie zważaj na recenzje w gazetach, bo krytycy tylko odradzają. W 'co jest grane' pisali, że "Przy kinowych Potterach Tajemnica Rajskiego Wzgórza wygląda jak dziecko specjalnej troski" - nie chce się zastanawiać jak mogli dopuścić do gazety takiego krytyka, co ma takie wypowiedzi. Nie przejmuj się i idź bo film jest śliczny.

ocenił(a) film na 10
Rosalia_Marisa_Habsburg

Głupota ludzka nie zna granic... :) <zakrotkizakrótkizakrótki>

ocenił(a) film na 8
eklers

szczere słowa. <za krótki><za krótki><za krótki>

ocenił(a) film na 5
Rosalia_Marisa_Habsburg

Jeśli nie chce Wam się zapisać krótka wiadomość, to wciskajcie spację i przytrzymujcie kilka sekund:)

ocenił(a) film na 10
Krzysiu011089

Trza wypróbować :P

ocenił(a) film na 10
eklers

Działa!!!! xD Dzięki Krzysiu!!! =*

ocenił(a) film na 5
eklers

Nie ma sprawy:)

ocenił(a) film na 5
alice_akr

jeżeli masz wybierać między kinem a fatalną wersją divix to idź to kina ( choć dubbing tu jest fatalny) może lepiej poczekać na dvd, bo film fajnie i miło sie ogląda ale to musi być dobra wersja filmowa i dźwiekowa

ocenił(a) film na 10
Venea

Nie wiem, czy zauważyłaś, ale nie za bardzo o tym już gadamy xD Zresztą ja bym przebolała TRW nawet jakby Daks podkładał głos kupicha xD

alice_akr

Ja dopiero dziś byłam na tym filmie. I nie żałuje.
Naprawdę Warto!!!!!!!!!!! I jestem nieco starsza od Ciebie. I nie wstydzę się że czasem lubię obejrzeć bajkę. Ale to nie bajka a film baśniowy. Kreacje Marii są naprawdę piękne. I akcja baśni jest wciągająca. Marinabel

ocenił(a) film na 10
Marinabel

Tak, tylko ten wiatrak z tyłu przeszkadza xD

alice_akr

Idź :). Ja mam 14 lat i właściwie większość oglądanych prze ze mnie filmów to fantasy i SF (czasami też sensacyjne). A to dlatego, że wkurzają mnie wszystkie "nastolatkowe" gnioty ostatnich lat.

ocenił(a) film na 10
Eowyn

Suuuuuuuuuper...