5,2 20 tys. ocen
5,2 10 1 19592
3,7 6 krytyków
Tajemnica Westerplatte
powrót do forum filmu Tajemnica Westerplatte

Adamczyk + Szyc = GNIOT

kakojek

Święta racja:)

kakojek

To nie wszystko, jako gwóźdź do trumny mamy jeszcze Jakubka "Na Wstecznej" Wesołowskiego - wiem już, że film obejrzę najwyżej na kompie, kinem dam sobie spokój.

ocenił(a) film na 8
New_World_Order

Ja też sobie dam z kinem spokój. Po w miarę dobrej "Bitwie Warszawskiej" (tylko to Natasza cholera Urbańska o zdolnościach aktorskich na poziomie zwietrzałej cegły!) i beznadziejnej "Bitwie o Wiedeń" (ale na szczęście nie był tylko polski film :)) mam jakąś awersje to filmów o polskiej historii.

Ale kto wie, może zrobią to jak planowali przed tym skandalem, czyli pokazanie części polskich wojaków jako pijaków o niskich morale i skorych do kolaboracji? Jeśli okaże się fajny, a ja będę miał wolne środki to może się wybiorę.

ocenił(a) film na 7
Krol_Sedesow

"Pokazanie części polskich wojaków jako pijaków o niskich morale i skorych do kolaboracji?"

A przepraszam niby jak mają pokazać tą "kolaborację" - mają między 1 a 7 września zapieprzać na posiłki do Niemców z którymi będą się bratać i donosić załodze Schleswiga gdzie bombardować by najwięcej swoich zabić? No jeżeli oczekujesz filmu fantasy na poziomie "Pokłosia" to rozumiem te oczekiwania ale to akurat będzie filmy historyczny a nie baśń więc to z góry film nie dla ciebie:).

ocenił(a) film na 1
kakojek

Setki młodych, zdolnych aktorów mogłyby z powodzeniem odgrywać główne role. No ale gdzie tam, przecież wszystko musi być PO znajomości.

ocenił(a) film na 5
idzi_czarnecki

A dlaczego PO znajomosci? A moze podPISali uklad? I ..pozostaje pytanie,KTO ZA TYM WSZYSTKIM STOI??? ;)

ocenił(a) film na 7
kakojek

Do super gniotu brakuje jeszcze Karolaka i Cichopek

użytkownik usunięty
kakojek

Akurat Szyc jest świetnym aktorem, takim polskim Nicolasem Cagem. Ma potencjał, ale gra we wszystkim co się rusza.

kakojek

Jeszcze Jakub Wesołowski w dodatku :D

kakojek

Taa,znowu te same gęby --.--

kakojek

Już myślałem, że tyko ja tak będę myślał :)
Niestety aktorów mamy ciągle tych samych.

kakojek

a gdzie Linda, Pazura ?

kakojek

Brakuje Karolaka w roli kolaboranta chociaż wolałbym dla niego role typu zwłoki w rynsztoku.

kakojek

Nic dodać nic ując! Szyc + Adamczyk = Porażka