5,2 20 tys. ocen
5,2 10 1 19592
3,7 6 krytyków
Tajemnica Westerplatte
powrót do forum filmu Tajemnica Westerplatte

Parodia

ocenił(a) film na 3

Jak wyżej. Dlatego wole oglądać stare filmy, bo były kręcone z jajem. Jak widzę tych obecnych
pseudo aktorów to mnie skręca. Miny jak kot sr..na puszczy, kase biora i sie nosza jak gwiazdy z Hollywood a grają jak przedszkolaki.

ocenił(a) film na 1
waga55

To nie parodia tylko kolejny gniot, który przekłamuje historię i pokazuje polaków w jak najgorszym świetle. Nie pozwólmy srać na naszą historię i polskich bohaterów, pod płaszczykiem "historii fabularnej"!

ocenił(a) film na 3
Ghost6

Miałem na mysli parodie polskiego filmu, reżyserii, aktorstwa, efektów. Tu nie ma trzymania w napięciu, typowe flaki z olejem, zlepek różnych scen. Totalna stagnacja, niby się coś dzieje, ale wszystko jest rwane. Dialogi prymitywne, emocje wyciszone. 11 minut zaczyna się film z napisami, pełno sponsorów a w efekcie otrzymujemy film klasy D do doopy zatytułowany nie wiem dlaczego w wersji anglojęzycznej Battle of Westerplatte. firts day itp. Nie rozumiem, krecenia takiego czegoś. Po co i na co to komu. Jedyny film polski który mnie jakoś zainteresował to 80 milionów. Reszta to szmira. Wole oglądać dobre kino typu gangsterzy i filantropi, raj na ziemi, zerwany most itp.