5,2 20 tys. ocen
5,2 10 1 19592
3,7 6 krytyków
Tajemnica Westerplatte
powrót do forum filmu Tajemnica Westerplatte

Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc,
Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk,
Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc,
Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk,
Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk itd.

Manioslaw

Rozumiem, że jeśli nie jestem fanką Szyca, to nie powinnam iść na film ? :)

MademoiselleKier

Szczerze to filmu jeszcze nie widziałam. Weszłam na filmweb, żeby zobaczyć jak się zapowiada i co wiedzę... Szyc, Adamczyk itp. Wywołało to we mnie taką frustrację, że musiałam się wyżyć i stąd mój powyższy post:P Ja raczej do kina się nie wybiorę.

Manioslaw

łe, nie ma Karolaka to nie idę ;)

użytkownik usunięty
Manioslaw

bardzo oryginalne. teraz będzie można codziennie tu przeczytać sto komentarzy pod tytułem "znowu Szyc i Adamczyk, brakuje tylko Karolaka". ile można. Szyc i Adamaczyk mają tutaj tak małe, epizodyczne role, że ich obecność nie jest bardzo znacząca dla filmu i nie psuje seansu. właściwie ogranicza się ona głównie do miejsca na pierwszym planie plakatu. najważniejszymi postaciami są Żebrowski i Żołędziewski.

ocenił(a) film na 4

Żebrowski,Baka,Grabowski,Englert,Zbrojewicz ratują film.Szału nie ma ale można pójść

użytkownik usunięty
killfrenzy8282

byłeś już?

ocenił(a) film na 4

Kolega mi nagrał był w kinie xD chvjowa jakość ale zawsze coś

użytkownik usunięty
Manioslaw

dobrze że Karolaka nie ma :D

Bardzo dobrze że nie ma.

Manioslaw

HAHAHAHAHA :D