Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc,
Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk,
Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc,
Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk,
Szyc, Adamczyk, Szyc, Adamczyk itd.
Szczerze to filmu jeszcze nie widziałam. Weszłam na filmweb, żeby zobaczyć jak się zapowiada i co wiedzę... Szyc, Adamczyk itp. Wywołało to we mnie taką frustrację, że musiałam się wyżyć i stąd mój powyższy post:P Ja raczej do kina się nie wybiorę.
bardzo oryginalne. teraz będzie można codziennie tu przeczytać sto komentarzy pod tytułem "znowu Szyc i Adamczyk, brakuje tylko Karolaka". ile można. Szyc i Adamaczyk mają tutaj tak małe, epizodyczne role, że ich obecność nie jest bardzo znacząca dla filmu i nie psuje seansu. właściwie ogranicza się ona głównie do miejsca na pierwszym planie plakatu. najważniejszymi postaciami są Żebrowski i Żołędziewski.
Żebrowski,Baka,Grabowski,Englert,Zbrojewicz ratują film.Szału nie ma ale można pójść