zgadzam się, juz o nim nawet pisza w die welt i na forum tam jest żywa dyskusja.
Na drzewo klakierzy! - wszyscy z jednego konta wyrabiacie normę czy producenci zaszaleli i opłacili więcej leszczy niż zwykle?
Zagalopowałes się Eddy. JohnCoffie jest na FW juz od 2011 roku. Widzisz, powinno ci być wstyd. ode mnie tez sie odp....... dol.
czasem klakierzy mają dostep do starszego konta co mogłoby dodać im wiarygodności. Czemu się zajmujesz Johnem? Może napisz jak stare jest Twoje konto naganiaczu? Iel masz ocenionych filmów? Ja widze dwa? A ile wypowiedzi na forach? Pod jakimi filmami i jakiej treści? Tobie powinno być wstyd że za grosze starasz się spędzić ludzi jak bydło do kina na kolejna polską szmirę, tak słaba że trzeba stosować najbardziej siermiężny marketing żeby ktokolwiek chciał się na to wybrać. Nikt normalny nie napisałby tak pochlebnego komentarza o tej biedzie. A ty produkujesz je hurtowo. Dostajesz jakieś premie za ilość czy mas wykonać normę na dany dzień? Dużo chociaż za do dostajesz?
Ale ty akurat Krwioobieg, to taki typowy naganiacz jesteś, że szok. Obława 3, a to 10 :D :D :D Powiedz tak serio, ile dostałeś za to ocenianie?
Obławę własnie widziałem bo była w gazecie, nuda jakich mało. Film o chodzeniu pogórach, sapaniu i jedzeniu zupy. Fabuła na 30 minut a katuja ją ze 2 godziny. Dłuzyzny i mało co sie dzieje. przysypiałem. Dotrwałem dop końca tylko dlatego żebym mógł powierdziec że widziałem i z czystym sumieniem oceniam. Dałem 3 od serca. NUUUUUUUUUUDA
Innymi słowy, nikt ci nie zapłacił, żebyś się pochlebnie o tym filmie wypowiedział. Spoko.
polecasz chyba swoją córkę albo mamuskę?bo z takim obeznaniem zycia musisz siedzieć