5,2 20 tys. ocen
5,2 10 1 19592
3,7 6 krytyków
Tajemnica Westerplatte
powrót do forum filmu Tajemnica Westerplatte

oraz zwiększać zamieszanie wokół filmu i reżysera to może wejdźcie na stronę www.tajemnicawesterplatte.pl Tam można na forum wprost od reżysera dowiedzieć się wszystkiego w tym temacie. Media manipulują nami, niektórzy w to wierzą inni mają cel by wszystkich oplówać a tam na stronie wszystko jest kawa na ławę. Ja chcę tego filmu, reżyser przetrwał najgorsze i życzę mu by doprowadził ten film do szcęśliwej premiery, która jak wierzę, okaże się wielkim sukcesem.

ocenił(a) film na 1
obserwator_elit

Mały błąd w rozumowaniu odnośnie tego, kto tu stwarza zamieszanie. Zamieszanie stworzył pan Chochlew budując swój scenariusz na przypuszczeniach nie mających potwierdzenia w faktach. Dodatkowo tworzenie sobie wizerunku żołnierza z 1939 r na podstawie obserwacji dzisiejszych ludzi to już samo w sobie nieporozumienie. Skończy się falą procesów o zniesławienia ze strony rodzin żołnierzy i odszkodowaniami. Poza tym jeszcze nie przesądzaj powstania tego filmu. W końcu jest kryzys i kłopoty z kasą.

ocenił(a) film na 1
emkey1

"oraz zwiększać zamieszanie wokół filmu i reżysera to może wejdźcie na stronę www.tajemnicawesterplatte.pl"
Tak, szukanie obiektywnych opinii o filmie tylko na oficjalnej stronie. Nie wiem czy to ty napisałeś wtedy, jak kogoś wyśmiałem za to, ale: ahahahhaa xD haha<hahaha><rotlf2> hahahahahhahaha xD :D

"Tam można na forum wprost od reżysera dowiedzieć się wszystkiego w tym temacie."

Taa, a skąd wiesz, że nie będzie kłamał?

"Media manipulują nami, niektórzy w to wierzą inni mają cel by wszystkich oplówać"

Które media? Póki co znam tlyko jedną gazetę, któa wyraziła negatywną opinię.

"Ja chcę tego filmu, reżyser przetrwał najgorsze i życzę mu by doprowadził ten film do szcęśliwej premiery, która jak wierzę, okaże się wielkim sukcesem."

A co on takiego przetrwał? On jest męczennikiem jakimś? Ten film nie powinien powstać, ponieważ godzi w Polskę.

ocenił(a) film na 1
el_Polaco

http://nczas.com/wazne/jako-jedynie-i-pierwsi-publikujemy-scenariusz-%E2%80%9Eta jemnicy-westerplatte%E2%80%9D/

Scenariusz? Chociaż nie wiem, czy będziesz umiał go przeczytać.

ocenił(a) film na 10
el_Polaco

Umiem czytać jeśli o to Ci chodziło. Jesteś kolego żenujący na maxa. Chyba nigdy w ręku nie miałeś scenariusza filmowego. To, co mi do czytania proponujesz to jest 29 stron ze scenariusza który podobno ma 120 stron. Chcesz głąbie żebym wyrokował o jakości dzieła na podstawie wyrwanych (bez kontekstu) scen i na tej podstawie przekreślił ten film? Jakikolwiek film? Jesteś ignorantem który nie miał nigdy do czynienia ze scenariuszem filmowym "W CAŁOŚCI" Tak myślę. Jeśli jest gdzieś cały scenariusz to z chęcią przeczytam i dopiero po tym mogę mieć swoje o nim zdanie. A nie, scenariusz we fragmentach, dobre sobie. Zresztą ja nic złego w tych wyrwanych scenach nie widzę, myślałem że to będzie dużo ostrzej napisane. Po takim krzyku spodziewałem się dużo gorszych rzeczy.
Trzeba być idiotą żeby na podstawie 29 stron wyrwanych z kontekstu oceniać cały scenariusz

ocenił(a) film na 1
obserwator_elit

A w czy jakikolwiek patriotyczny film wplótłbyś takie sceny?

ocenił(a) film na 1
obserwator_elit

Chochlew Ci zapłacił, czy to sam reżyser pisze pod nickiem obserwator elit? Jestem pewien, że nie jest to zwyczajny użytkownik filmwebu, pewnie jest to ktoś, kto ma poprawić wizerunek filmu (jak widać z nędznym skutkiem) na forach, bo widać jak po nim jeżdżą.

ocenił(a) film na 10
Kuba_83

Znowu to ty... śmieciu. Kubusiu rocznik 83 pałuj się niedojdo. Ty własnie jesteś zwyczajny... wtop. Już jestes po seksiku z el_polakiem, tak? Boli dziurka? Mam nadzieje że zerżnał cię nie z nędznym skutkiem. Nie dawaj mu po sobie tyle jeżdzić bo będą kłopoty ze zwieraczem i gówienko w majtach będziesz nosił. Słyszałem że niezły z ciebie lachociąg, cioto.

ocenił(a) film na 10
obserwator_elit

Sorry, chciałem grzecznie ale ta ciota mnie prowokuje.

ocenił(a) film na 1
obserwator_elit

Obserwator, ty jesteś niedorozwinięty :| Czepiasz się mojego wieku a sam masz teksty jak gówniarz z podstawówki.
„gówienko w majtach”, „po seksiku”, „Słyszałem że niezły z ciebie lachociąg, cioto.”, „ciota mnie prowokuje”, „Z twoich Postów jasno wynika że bierzesz w kakałko od el_Polaka bo tylko jego wpisami cioto się zająłeś.”

Co za teksty xD Wiem, że zaraz albo będziesz albo mówił, że cie poniosły emocje, albo bronił swoich szczeniackich wrzut. Myślałem, że poziom tej dyskusji nie może jeszcze bardziej upaść, ale zmieniłem zdanie kiedy odezwał się ten gówniarz. Boje się, że na Tajemnice Westerplatte cie nie wpuszczą, a szkoda, bo właśnie teraz dowiedzieliśmy się, jaki poziom reprezentują osoby broniące tego filmu xD

ocenił(a) film na 1
Kuba_83

"Znowu to ty... śmieciu. Kubusiu rocznik 83 pałuj się niedojdo. Ty własnie jesteś zwyczajny... wtop. Już jestes po seksiku z el_polakiem, tak? Boli dziurka? Mam nadzieje że zerżnał cię nie z nędznym skutkiem. Nie dawaj mu po sobie tyle jeżdzić bo będą kłopoty ze zwieraczem i gówienko w majtach będziesz nosił. Słyszałem że niezły z ciebie lachociąg, cioto."

HAHAHHAHAHAHHAHHA

Wiesz, tym tekstem właśnie mi powiedziałeś, co za debile ten projekt filmu popierają. Tak więc dalsza dyskusja z tobą jest bezcelowa, aż tak nisko nie upadłem , by z toba rozmawiać...