Zwiastun tego filmu przeraził mnie. Czy cały film jest w takim "tandetnym" duchu ? Wszystko
wyglądam tam na nieprawdziwe,tanie i na siłę bez wysokiej klasy scenariusza oraz całą serią
niedociągnięć od gry aktorskiej,muzyki,atmosfery,pracy kamer,zdjęć,charakteryzacji oraz razi
poziomem dialogów--podobne odczucia miałem gdy widziałem kilka lat temu trailer do
"Popiełuszko". Czy film jest tak zły na jaki wygląda ???
Ten film jest dokładnie taki , jak opisujesz. Niechlujny, tandetny gniot. To jest dziecko tego samego Polskiego Żydostwa, które spłodziło Pokłosie . Od 1989 roku ukradli Polakom wszystko , co było do ukradzenia, łącznie z pracą. Czują się już tak pewni swego, że przeszli do tarzania Polaków w błocie i ekstrementach .
Dziecko polskiego żydostwa?Ranyy,podobne zwroty to ja czytałem w tekstach propagandowych III rzeszy i PRL.Trochę obiektywizmu na litość!
Surogat,film rewelacyjny nie jest,nie ma co ukrywać ale do wielu rzeczy twórcy naprawdę się przyłożyli.Pomijam efekty "specjalne" które faktycznie są specjalne.
trochę w tym racji, siedem to wysoka ocena - prawie najwyższa półka. Natomiast jestem ciekawy czy film idzie torem np "Genarała Nila" czy raczej przychylnej wszystkim wersji wydarzeń, która przekazuje w najlepszym wypadku "półprawdy".
Moim zamiarem nie było zachęcanie do obejrzenia filmu a jedynie naprostowanie krzywdzącej opinii doomsdaya.
Wedle filmwebu 7 to film dobry i w moim odczuciu taki był choć może obniżyłbym o połówkę.Jak napisał o nim Pan Wołoszański to film o ludzkich słabościach.Trochę szkoda,że nie jest bardziej rzetelny ale odnalazłem coś w scenach z walki i okopowej,żołnierskiej egzystencji co mi sie bardzo spodobało i stąd zapewne moja ocena.
Ten film jest żałosny przedstawia nieprawdziwy przebieg akcji jaki się tam naprawdę wydarzył !! Ten film to dno i 2 metry mułu żydowska manipulacja i tyle w temacie....
ok czyli do piachu z tym filmem;-),,, kilkakrotnie napisałem długą odpowiedź na Twój post , ale filmwebowy system widział w nim wady i uniemożliwił ich wysłanie. Gdy już usunąłem całą interpunkcje także nie mogłem wysłać odpowiedzi ;-D
Niewiem jak sie ma 'zydowska manipulacja" do tego filmu ale jest on lata swietlne oddalony od Generala Nila. Pod katem budowy scenariusza lizej mu do slawetnej Bitwy Warszawskiej. Interpretacja Chochlewa bije o pomste do nieba
Czy wy nie widzicie że rządzą nami żydzi są w mediach, prasie, radiu, czasopismach a nawet w rządzie taka prawda!! Nie wiem o co chodzi w tym filmie ale według mnie jest manipulacją która stawia naszych bohaterów w złym świetle. Tylko kto ma w tym interes??