Tajemniczy ogród

The Secret Garden
1993
7,3 50 tys. ocen
7,3 10 1 50351
7,1 14 krytyków
Tajemniczy ogród
powrót do forum filmu Tajemniczy ogród

fantastyczny...!

ocenił(a) film na 10

Film jest naprawdę piekny...Agnieszce Holland udało się pokazać to wszystko, co kryje się zarówno w tajemniczym ogrodzie, jak i w duszach małych ludzi...Wspaniała gra trójki głównych bohaterów...Cały film jest magiczny, przywraca wiarę w to, co niemożliwe...Cudowny...

ocenił(a) film na 10
mcmisia

swietny!
Najbardziej w pamięć zapada muzyka Preisnera. Z resztą cały film godny jest uwagi i zapamietania.

ocenił(a) film na 10
menshikov

yhm:)
rzeczywiście, muzyka jest fantastyczna....Warto też zwrócić uwagę na grę aktorów i krajobrazy...Ogólnie film naprawdę dobry:)

mcmisia

Kolejny film mojego dzieciństwa ;) przepiękny po prostu, co do filmów, to mama biorąc mnie do kina miała niezłe wyczucie ;) no ale książka też była świetna, zwłaszcza gdy miałam 10 lat ;)

mcmisia

ja go obejrzałam pierwszy raz kiedy miałam z 5 lat w tv (czyli prawie 10 lat temu) bo kiedy był w kinach miałam rok. Zapamiętałam prawie wszystkie sceny i ogromnie mi się spodobał, na szczęście leciał niedawno na tvn, obejrzałam go po raz dugi i po raz drugi się zachwyciłam. Cudowny, po prostu bajkowy a gra małych aktorów znakomita! Książka była beznadziejna (w końcówce).

ocenił(a) film na 7
mcmisia

Uwielbiam ten film! Jest śliczny, a to nie typowa "baja" jakich pełno. Muzyka też jest przepiękna! To fantastyczny film!

ocenił(a) film na 10
mcmisia

ja sie w tym filmie zakochaąłm. Przepiękna przyjaźn pomiedzy chłopakiem a dziewczyną <3