Film jest naprawdę piekny...Agnieszce Holland udało się pokazać to wszystko, co kryje się zarówno w tajemniczym ogrodzie, jak i w duszach małych ludzi...Wspaniała gra trójki głównych bohaterów...Cały film jest magiczny, przywraca wiarę w to, co niemożliwe...Cudowny...
swietny!
Najbardziej w pamięć zapada muzyka Preisnera. Z resztą cały film godny jest uwagi i zapamietania.
yhm:)
rzeczywiście, muzyka jest fantastyczna....Warto też zwrócić uwagę na grę aktorów i krajobrazy...Ogólnie film naprawdę dobry:)
Kolejny film mojego dzieciństwa ;) przepiękny po prostu, co do filmów, to mama biorąc mnie do kina miała niezłe wyczucie ;) no ale książka też była świetna, zwłaszcza gdy miałam 10 lat ;)
ja go obejrzałam pierwszy raz kiedy miałam z 5 lat w tv (czyli prawie 10 lat temu) bo kiedy był w kinach miałam rok. Zapamiętałam prawie wszystkie sceny i ogromnie mi się spodobał, na szczęście leciał niedawno na tvn, obejrzałam go po raz dugi i po raz drugi się zachwyciłam. Cudowny, po prostu bajkowy a gra małych aktorów znakomita! Książka była beznadziejna (w końcówce).
Uwielbiam ten film! Jest śliczny, a to nie typowa "baja" jakich pełno. Muzyka też jest przepiękna! To fantastyczny film!