Co Wy ludzie mózgu nie macie i znacie tylko dwie oceny 1 i 10 ? Macie wyraźnie napisane po najechaniu na ocenę co oznacza wybrana liczba gwiazdek i moglibyście się dostosować. ŻAL !!!
Myślałem że 8,47 to tylko komedia romantyczna może otrzymać na fimwebie [']
Dołączam się do apelu, ludzie, ogarnijcie się!
dokladnie ostatnio mozna sie naciac przez takie oceny przez co bylo mi dane ogladac kilka gowien, mam na mysli filmy (rzekomo zachwalanych na filweb pewnie przez jakies dzieci bez szkoly) :D - jak najbardziej przyl;anczam sie do apelu
wygląda na to że sam jesteś bez szkoły ponieważ "przylanczam sie" powinno wygladać mniej wiecej tak: "przyłączam się "
ojej, a przed 'że' jest przecinek. tralala. a "wygladać mniej wiecej" powinno wyglądać mniej więcej tak: "wyglądać mniej więcej". tralala. nie ma to jak twarde argumenty w dyskusji.
dokładnie to nie lekcja języka polskiego, jak widac mazzi lubi takie bajki ps. zapisz sie na sciaga.pl i pisz wypracowania. nie nabijajcie offtopow a wracajac do tematu niech ludzie nie oceniaja pochopnie filmow poprostu podsumujcie swoje wrazenia po seansie nastepnie sie wypowiedzcie. mysle ze to by pomoglo, pozdrowienia .^
Jak zapewne wiesz o gustach się nie dyskutuje. Więc nie wiem po co ta dyskusja. Dodaj własną ocenę, ewentalnie skomentuj film, a nie już się rzucasz wszystkim do gardeł. Ocena jest jaka jest i swoim wywodem na pewno jej nie zmienisz. Btw na takie filmy faktycznie jest teraz popyt, w końcu można chyba odpocząć od ambitnych produkcji. Nie oglądałam jeszcze tego obrazu, ale zamierzam. Więc co do oceny to może nie jest ten filmik taki zły wśród filmów tego typu (taneczne, muzyczne). Pozdrawiam.
Zauważ że polskie (obecne ) 6,79/10 jest przy 99 głosach, a amerykańskie 2.2/10 przy 3164 głosach. Ywnika więc z tego to, że amerykanie oglądają wszystko co popadnie, a wysoko oceniają tylko filmy obyczajowe... ups dramaty psychologiczne. W Polsce oglądały ten film tylko osoby które takie kino lubia, więc nie można dziwić sie średniej. Gdyby taka srednia byłaby przy 1000 głosów wtedy można by było się dziwić, ale przy niecałej setce to nic dziwnego.
Żeby nie było ja takich filmów nie cierpię i za nic w świecie nie obejrzę, a co za tym idzie nie wystawię niskiej oceny. Tak jak ja jest więcej ludzi, więc nie ma kto zaniżać średniej.
BRAVO!!!Wreszcie ktos napisal to co widac na pierwszy rzut oka!!!
Nie ma co sie rzucac o ocene filmu przy setce ocen(czy ktos by sie czepial gdyby byla tylko jedna osoba ?)
Pozdro
Czego nazywasz IMDB stroną amerykańską ? Nie posiada domeny .us więc jest raczej serwisem międzynarodowym, to że amerykanie dominują w internecie nie oznacza, że wszystkie serwisy z domeną .com są ich. Za to filmweb jest portalem typowo polskim.
Ok ja trochę inny temat chcę poruszyć xD
A mianowicie zauważyliście jak ten film jest ściągnięty od "O krok od sławy"? Taka sama fabuła tylko jest to o dziewczynie... Nawet taki sam taniec trenują;/;/