6,6 24 tys. ocen
6,6 10 1 24177
6,7 24 krytyków
Tatarak
powrót do forum filmu Tatarak

Wydaje się jakby twórcy kręcili go dla samych siebie, a nie dla widza. Nie podobał mi się wcale.

tomwac

"Wydaje się jakby twórcy kręcili go dla samych siebie, a nie dla widza" - doskonale powiedziane. Mi też nie przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 4
noella

nudny, dziwny, miałam wrażenie, że coś nie poszło tak jak miało. Janda wiadomo klasa....a całość średnio

ocenił(a) film na 6
tomwac

ja też tak uważam, fabuła nudna, nic się nie działo, wspomnienia Jandy pełne emocji, trochę mi nie pasowały do całości

ocenił(a) film na 7
lulu56

Inżynier Mamoń byłby twoim najlepszym kumplem.

tomwac

dokładnie czasami nie wiedziałam o co chodzi raz Krystyna Janda opowiadała o swoim życiu , a raz pokazywali urywki filmu to było bardzo dziwne;(

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

"czasami nie wiedziałam o co chodzi" - bo to nie jest film dla prostych ludzi co sobie wracają z pracy/szkoły i chcą jakiejś lekkiej, wzruszającej opowiastki. Odrobina myślenia i wszystko się wyjaśni.

waukorbowy

Mi się ten film nie podobał i tyle mistrzu .

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

"czasami nie wiedziałam o co chodzi" - raczej go nie zrozumiałaś.

Twój Mistrz.

waukorbowy

przecież piszę że momentami nie rozumiałam o co chodzi Mistrzu .

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

czyli : "Mi się ten film nie podobał I GO NIE ROZUMIAŁAM i tyle mistrzu" tak czy nie?

Twój Mistrz.

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

Wiesz, jakbyś wyglądała tak jak na zdjęciu profilowym to bym Cię zaprosił do znajomych.

Twój Mistrz.

waukorbowy

fascynujące to , że mam Amandę na profilowym nie znczy że nie jestem do niej podobna Mistrzu .

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

Boję się Ciebie

T.M.

waukorbowy

yy to jest komplement ? Mistrzu?

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

Nie wierzę. Raczej tak.

T.M.

waukorbowy

Oh , dziękuję Mistrzu.

ocenił(a) film na 7
Vintage_2

Prosz.

Do tej tez jesteś podobna czy to ta sama pannica?

T.M.

waukorbowy

nie jestem do niej podobna jestem inna .