Ted

2012
6,5 279 tys. ocen
6,5 10 1 279181
6,0 49 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

Kurcze nie mogłem się doczekać dnia kiedy zobaczę ten film aż w końcu mi się udało i co......tak jak pisali przedmówcy ŚWIETNY temat został bardzo przeciętnie pokazany.....szkoda......tak czy inaczej zobaczyć można jednak jakiś niedosyt pozostanie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kosinio

Miałam identycznie.! Czekałam na ten film, i czekałam... I wielkie rozczarowanie. Fajny temat przedstawiony w kiepski sposób. Wielkie rozczarowanie.

ocenił(a) film na 5
ewelaJnaaa

zgadzam się z przedmówcami wielka szkoda - da się obejrzeć do końca ale to jednak nic specjalnego moja ocena 5/10

użytkownik usunięty
kosinio

Zabawne, ja mam zupełnie odwrotne odczucia :)
Wszystko wskazywało na to, że ten film nie ma prawa się udać, a jednak nie okazał się wcale taki zły. Oczywiście, zasłyszane opinie są zdecydowanie przesadzone (ani to specjalnie śmieszne, ani odkrywcze, jak chcieliby niektórzy recenzenci), ale obejrzeć można, bez specjalnych męk. Takie trochę inne stylistycznie South Park... choć przydałoby się nieco więcej świeżości i zaskakujących roziwązań, bo film szybko staje się dość nurzący.

ocenił(a) film na 5
kosinio

BYły w filmie dwa dobre momenty, "Właściciel budynku mówił, żę prawi nie było tu morderstw" oraz na stadionie, gdy John woła do Lori "Szybko, zbierz całą watę". A poza tym, cóż...