PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Film ma byc na podstawie pierwszej i drugiej części gry : http://www.imdb.com/title/tt0411951/movieconnections [www.imdb.com/title/tt04...] więc skąd w obsadzie Jin Kazama czy Doktorek?
A tak po za tym film jest w trakcie castingów, niewiadomo jeszcze kto kogo będzie grał.

MlodY

no to będzie pewnie Alex & Roger :-)))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))

MlodY

Też nie rozumiem kilku rzeczy... Young Paul Phoenix? Kiedy Jina tu wstawili? Prawdopodobnie twórcy nie tworzą tego filmu na podstawie czasu gry, tylko wymieszali wszystkie Tekkeny co oznacza, że kilku bohaterów z Tekkena będzie, a kilku nie :P

ocenił(a) film na 1
ValasHune

Fakt. Paul ma w grze 46 lat, a Jin 19. Cóż... może będzie coś w stylu podróży w czasie, albo no nie wiem co.

Ultor

Jaka kur*** podróż w czasie!? A o czymś takim jak "retrospekcja" słszałeś!?

MlodY

Wiadomo,że wrzucą do filmu jak najwięcej postaci. Zresztą, na Tekkena bez Xiaoyu nie poszedłbym do kina:)

sakurazukamori

Ja bez Kinga nie poszedłbym do kina - moja ulubiona postać. Prócz niego lubię jeszcze - bardzo - Paula i Bryana, mam nadzieję, że będą.
Spox też jest Jin i Raven, ale rave chyba się nie załapie, a szkoda. Może dadzą kogoś z TDR - np: Lily, albo Dragunova :)
Nie mogę się doczekać - jestem fanem serii więc wiadomo... :)

ocenił(a) film na 3
MlodY

Ja na pewno chce dorodnego Kazuye... Wypas by był gdyby w walkach z Kazuyą były pokazane prądy wokół rąk podczas uderzeń :D