PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Moja ulubiona postać. Jest chyba najlepsza z całej gry. Te jego kopniaki i kombosy eh rewela. Mam nadzieje, że filmu nie spierdoczą i będzie Hworrang bo nie widze go jak narazie.

Szajba

A tak na marginesie dodam, że gdyby miał grać ktoś Hworranga to myślę, że Keanu Reeves byłby idealny ponieważ jest po częsci Chinczykiem. Chociaż wątpie,zeby przyjał taką propozycje.

ocenił(a) film na 1
Szajba

Keanu Reeves :| ???? :/ Sory ale nie dałby rady zagrać dobrze Hwoaranga. Wszyscy myśla ze po Matrixie dobrze macha nogami itp Ale sceny były krecone przy ruchomej kamerze, a takie ustawienie kamery oznacza ze aktor nie wie jak walczyć (no i te linki dla równowagi)! Nic do niego nie mam i szanuje tego aktora ale ... nie chcialbym go jako Hwoaranga. Osobiście trenuje Taekwon-do od 2002 i moim zdaniem mogliby dać jakiegoś Koreańskiego mistrza TKD do tej roli. Jest wielu młodych wymiataczy, których można wykorzystać zamiast składać film z samych sław. Pozdrawiam

skibson

Wiesz masz racje. Ale mi chodziło o wygląd akurat. Bo co do sprawności to faktycznie jest za słaby aby podjąć tą role:)

Szajba

do tej roli nadaje sie tylko Tony Jaa(Ong Bak) i mam nadzieje ze sie ze mna zgodzicie.ja osobiscie nie moge sie juz doczekac filmu bo gre wprost ubustwiam.

Niemy

Jak początkujący gra w tekkena Hworangiem? Tak: x,x,x,x,x,x :D:D
A kto mógłby zagrać Hworanga?
Myśle, że Jon Foo.
Tony Jaa tez powinien byc w obsadzie.

Szajba

Skoro jest (dorosły) Jin i Ling to Hwoarang też musi być, albo jeszcze nie znaleźli aktora albo ktoś zapomniał zrobic aktualizacje, zresztą ten trzeci od góry aktor (Brian J. White) ma zagrać Bruce.

ocenił(a) film na 3
Szajba

Twoja ulunione postać, a nie wiesz jak sie pisze jej imię ;)

Ade_Er

Ależ wybacz mi. NIe gram w Tekkena maniakalnie. I poprawiam sie.
"Hwoarang"
A swoją drogą to po przemyśleniu sprawy, idealnym typem na tą postać byłby Marc Dacascos

ocenił(a) film na 2
Szajba

Law jest moją ulubioną postacią z Tekkena i wydaje mi sie że idealnym odtwórca jego roli byłby Bruce Lee choc to oczywiście niemożliwe.

_Donnie_

Pamiętacie Film Shaolin Soccer? :) Pamietacie tego bramkarza? Dla mnie on idealnie pasowałby do postaci Law'a. Tylko ciekawe którego wezmą Forrest'a czy Marschal'a. Zresztą moim zdaniem sporo osób z Shaolin mogło by zagrać w Tekkenie:)
aha, a Hworang nie jest Chinczykiem tylko Koreanczykiem ale to tylko taka drobna poprawa :P

ocenił(a) film na 6
Szajba

Ja również uwielbiam Hworranga i dlatego mam jego zdjęcie przy nicku. Tak poza tym lubię jego styl walki teakwoondo(chyba tak to się pisze?)

ocenił(a) film na 10
Szajba

Chuck Norris na Hwoaranga!!!!!!!!!!!!!! <lol2> :P

Tony Jaa, jesli by mial kogos zagrac to chyba najlepiej Bruce'a Irvina oboje sa obeznani w muai thai.

Co do Lawa, jest wielu dublerow co odtwarza role Bruce'a Lee, np Biao Yuen lub Jason Scott Lee, ktory zagral Bruce'a w jego filmie biograficznym

Pijany_Mistrz

Tony Jaa ma Bruca ?? :D Fajnie tylko Bruc jest czarny :D ale taka mała różnica :D