PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Jin był do bani tak jak Kazuya (bródka zamiast wielkiej blizny na klatce i czerwonego oka)
Raven był spoko, w sumie Bryan też (moja ulubiona postać z gry) mimo że lubię Luka Gossa to Steve Fox jakoś mi nie pasował, Law był nawet ok. Eddie Gordo idealny, Christie tylko przez spodnie:P, Nina i Anna do lekkiego zabarwienia erotycznego, Heihachi w miare Yoshimitsu ok. Jun Kazama ok. Teraz fabuła w ogóle zjebana, zresztą żeby pokazać całego tekkena trzeba by było zrobić serial o odcinkach minimum 40 minutowych i o tylu sezonach ile było części. Czyli aż 8, w sumie nawet bym chciał to zobaczyć, historie każdego zawodnika i rozbudowana historia. Niestety półtora godziny filmu to nawet nie jest 10% gry.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Kilku aktorów zupełnie nie pasuje do swoich ról (szczególnie Jon Foo jako Jin), w zasadzie to tylko Eddy i Raven wyglądają jak postacie z gry. Jeśli chodzi o grzechy główne tej produkcji - naiwna fabuła, niezbyt porywające walki, brak realizmu i efekciarstwo. Słabo jak na "bijatykę", bardzo słabo...

ocenił(a) film na 4

zgadzam się z obiema opiniami w 100 %. Dodam jeszcze że strasznie mało postaci zostało przedstawionych ( jedynie wzmianka o Paul'u Phoenix'ie). Gdyby nie fakt ze oglądałem film w pracy, pewnie bym nie wysiedział do końca.

użytkownik usunięty
Slash87

Właśnie! Paul to jedna z ciekawszych postaci w uniwersum Tekkena. Mogli pokazać jego, zamiast np. tego Ruska (Dragunov), czy tej Brazylijki (Monteiro). Inne ciekawe postacie, których zabrakło: Hwoarang, King, Lei, Lee Chaolan. Ale tak, jak napisał założyciel tematu - wszystkich postaci nie dałoby się upchnąć do jednego filmu.

ocenił(a) film na 4

role Brazylijki uratowały jej spodnie ;P

ocenił(a) film na 3
Slash87

Te spodnie były najlepsze w tym filmie :P reszta bez komentarza.Zawiodłem się na tej produkcji...