PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Oprócz Kena Watanabe, sami mało znani aktorzy.
Watanabe ma grać Heihachiego ...hmmm..
A role Xiaoyu gra zdecydowanie za stara aktorka

ocenił(a) film na 10
MlodY

ale trzeba przyznac, ze Kinga tez bedzie gral dobry aktor. Dwayne Johnson znany tez jako The Rock

Pijany_Mistrz

na imdb dodali obsadę i zaraz skasowali? o co chodzi?

Michal1992

no rzeczywiście wywalili, może problemy finansowe i tekkena nie będzie :).

MlodY

Zobaczcie co znalazłem :D:D:D:
http://img101.imageshack.us/img101/852/tekkencast5fj.jpg [img101.imageshack.us/im ...]
W życiu bym nie pomyślał że Kristin Kreuk jest tak podobna do Julii :D:D:D.

MlodY

taka obsada by mi pasowała tylko pat morita już nie żyje wieć kogo za niego moim zdaniem Dennis Chan by sie nadał

gepard_2

Ale ta obsada to jest kompletnie wymyślona, po prostu ktoś tak sobie wymyślił. Ale fei Weng - Jet Li :/, Jet nie jest tak napakowany.

ocenił(a) film na 10
MlodY

CO do Niny, Natassia Malthe nie pasuje do roli tej postaci. Nine powinna zagrac serialowa nikita, Peta Wilson

MlodY

Widze, że sie pojawiła obsada do tekkenka, ale raczej nie jest to jeszcze autentyczna obsada bo na imdb ciągle pusto.

ocenił(a) film na 1
MlodY

oobawiam sie ze ten film to moze byc klapa jezeli rezyser nie wywazy scen walki i scenariusza...oby nie bylo podobnie jak w przypadku slabego anime...o ile jestem zagorzalym fanem serii Tekken o tyle chcialbym ujrzec taki film a kto by nie hehe oby nie byla to klapa jak kazda jedna adaptacja gry konsolowej czy tez PCtowej...twoorcy Avenging Fist nie dostali autoryzacji od Namco i dobrze bo film okazal sie klapa a latajace fireballe i kiepski scenariusz dobil ta produkcje