Ej wy ludziska przestancie krytykowac tekken'a jezeli wam sie nie podoba to poco piszecie?...A poza tym to raczej FILM a nie juz anime owszem anime jest slabe..bo to rysunkowe (bajka) ale Film to co innego... Ludzie nie wyglupiajcie sie...napewno ktorys z was gral na PSX'ach PS2 a nawet ulicznych automatach w tekkena ...wiec nie osmieszajcie sie Skad wiecie ze to bedzie "kolejna beznadzieja"? a widzieliscie ten film?...ja mysle ze to bedzie Miodzio Tekken jest popularna i interesujaca bijatyka konsolowa natomiast Kazdy fan(nie tylko) powinien obejrzec film zanim zacznie grac...O Rodach Mishima Kazama...Turniej Mishima Zaibatsu... prosze was uspokojcie sie zobacyzmy najpierw a potem mozecie sobie "pokrytykowac" oka?... Do zobaczenia
No AVE AVE ^^ Ciekaw jestem jak bedzie ten filmicio wygladal :)
Ten Jin kazama to juz koles z "Domow latajacych sztyletow" :p A Henio to zobacyzmy hehe (ciekawe czy ci aktorzy sa na tyle zdolni by odtworzyc postac z tekkena :p ) hehe mam na mysli....budowe ciała ^^ muskularną(heniu, king, jin... fryzurki (Henio...Heihachi, Jin kazama) spoko Obejrzymy....zobaczymy....i dopiero potem Pokrytykujemy :) :p Ciaooom.... ^^