PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Nie trawię Alexa & Rogera, Gona, Kumy i Pandy...nie nawidzę walczyć z Eddym Gordo...a Wasze typy???

ocenił(a) film na 2
Michal1992

Kuma i Panda... Ciekawe kto wpadł na pomysł, żeby je stworzyć i dodać do gry! Przecież to śmieszne normalnie :)

MegaTM

Mnie wkurza Jinpachi Mishima (ojciec Heihachiego- Tekken 5).
Strasznie trudny nawet na easy.

Anakin_3

Eee jaki tam trudny hehe. Jak masz problem polecam taktyke ''wyskok do przodu i but''.

jacek_87

co ty mowisz chlopie! wyskok do przodu i but??? przeciez on zatrzymuje jakas smieszna moca twoje strzaly z rozbiegu. najlepiej wynalezc jakas zmienna kombinacje ciosow. np. Nina: kwadrat, kolko, krzyzyk. bo jinpachi nie dobrze broni szybkie ataki najpierw z dolu potem nagle z gory. mowie jakis dobry zmienny kombos. a zobaczycie ze stary pryk jest slabiutki. pozdro

Avnith_Edd

mówie ci to działa, niezawsze się udaje ,ale jak ktoś nie ma dużego pojecia o tekkenie niech próbuje, a tak to go rozjeźdzam bez problemu prostymi kombinacjami. Sprawdzają się ciosy które odrzucają, zwłaszcza te którą zabieraja duży damage np. deathfist, Steve to kolesia można rozjechać...Wystarczy dłużej pograć, żeby wiedzieć ,że na kolesi działą wszystko , jebnąc mu dżagla za pół paska to nie problem, hejooo

jacek_87

AAaa i to nie jest but z rozbiegu, no bardzo małego, robi się to z miejsca ukos w góre i but, łopatoliogicznie mówiąć:)

ocenił(a) film na 10
MegaTM

Ja najbardziej w tekkenie nienawidze wszystkich zwierzat(alex, roger, gon, panda i kuma) oraz jakis kurwa stworow ze skrzydlami(Angel, Devil Kazuya, True Ogre, Devil Jin). Z Jinpachi to juz w ogole żółtki przesadzily! Niedlugo stworza pra pra pra -dziadka Heichachiego, ktory bedzie strzelal z fiuta super pociskami! Buhahaha!!

Michal1992

Bo tylko japonce są tacy powaleni zeby niedźwiadki i kangurki do wal dawac...za dużo pokemonów. Widziałem gdzieś Trailer z Tekken 5 chyba... i wszytko takie powazne i wogule i nagle pieprzona Kuma sie okłada z kimś... jezu co za żenada

Yesh

Mokujiny jakoś uchodzą.... ale GONy Alexy i Rogery olewam ciepłym moczem :-)

Michal1992

Musze się przychylić do Twojego zdania, postacie które wymieniłeś również nie przypadły mi do gustu.
Mokujiny są jak najbardziej spox, lubie nimi grać.
Moja ulubiona postać z T3 to Nina, w 3 jest naprawdę dobra!

latarnik81

Ja natomiast nienawidzę ludzi, którzy mówią, iż nie lubią tych postaci, bo głupio się z nimi walczy itd., itp. (bez urazy Anakin, Simian, i inni, których opuściłem). Ale ta gra byłaby nudna, gdyby wszyscy przeciwnicy walczyli tak samo. Natomiast teraz, walczysz z eddy'm, i musisz szykować się na zaskakujące pozycję, przeskakujące z low na middle, itp., co do jinpachiego - przejść grę z prostym kolesiem na końcu to żadne wyzwanie! Co to za gra!. Ja nienawidzę postaci ze względu na ich historię, oraz to, co sobą reprezentują. Nienawidzę Yoshimitsu - nieraz bowiem słyszałem teksty "Tekken to gra dla dzieci, bo tam zawodnicy znikają, teleportują się, przecinają mieczami, rozdwajają... bla, bla, bla...". A to wszystko odnosi się przede wszystkim do Yoshimitsu (a teraz do Jinpachiego - za ogień z klaty, i Ravena, za teleportację). Moim zdaniem czas Yoshimitsu się kończył, powinno pokazać się więcej "nowatorskich", i zaskakujących zawodników, jak Steve - ten zrobił niezłą furorę za całkiem odmienny styl walki. Musze się jednak przyznać, że lubię Devil Jina - ale to dlatego, że lubię Kazame od Trójki, i nigdy nie wyobrażałem sobie, aby go jakkolwiek znienawidzić. Jestem jednym z maniaków tej postaci, Jin est dla mnie jak wyrocznia, i gdyby w grze powiedział, iż "nienawidzi czarnych", ja też bym ich znienawidził. Dlatego też nie mogę skrytykować Devil Jina i jego potęgi :-) to takie małe moje zboczenie ze ścieżki dzielnego i prawego wojownika.

FEAR THE WRATH OF GOD!!!!!!!!

DEVIL_JIN

Mylisz się! Dlatego ludzie nie lubią tych postaci, bo są strasznie niewyważone i dziecinne :-)

DEVIL_JIN

Chodziło mi oto ze ogien z klaty Jinpachiego mi sie podoba ale wiesz trudno zrobić wtedy unik i giniesz

Ale zgodze sie z toba ze JIN Devil Jin sa najlepsi bo miedzy innymi swietnie sobie radza z Jinpachim (pokonuje go na perfecta)

DEVIL_JIN

Chodziło mi oto ze ogien z klaty Jinpachiego mi sie podoba ale wiesz trudno zrobić wtedy unik i giniesz

Ale zgodze sie z toba ze JIN Devil Jin sa najlepsi bo miedzy innymi swietnie sobie radza z Jinpachim (pokonuje go na perfecta)

DEVIL_JIN

Tak jest. Mój Devil Jin też ostro zamiata!!!

ocenił(a) film na 10
mreku

Ja najbardziej w tekkenie nienawidze wszystkich zwierzat(alex, roger, gon, panda i kuma) oraz jakis kurwa stworow ze skrzydlami(Angel, Devil Kazuya, True Ogre, Devil Jin). Z Jinpachi to juz w ogole żółtki przesadzily! Niedlugo stworza pra pra pra -dziadka Heichachiego, ktory bedzie strzelal z fiuta super pociskami! Buhahaha!!

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

W ogole nie wiem czemu moja wypowiedz zostala umieszczona dwa razy, ale mniejsza z tym :)

Pijany_Mistrz

A co do ognia z klady Jinpachiego to wystarczy klika sidestepów

Rychoslaw

Może kiedyś Namco bardziej wyważy tę bijatykę? Podziały klasowe to zły patent

Michal1992

bez sensu... przeciez mokujiny sa jeszcze bardziej zmyuslone i powalone niz kuma czy panda. jak kawalek drewna moze byc przywolany do zycia???? pinokio kurna.. lubie tekkena ale mokujin i kumaki i pandy to przesada tak samo jak gon. combot z t4 jeszcze przechodzi..

Michal1992

Nieczystaj już extrima:)

Michal1992

Ja tam nie mam konretnych typów co do złych postacii, zwierzaki sa idiotyczne, ciosy tez niewiekle lepsze, ale Gona lubie :)
Z Eddym sie łatwo walczy Xiaoyu, zwykle uprzedzam ciosy :)

MlodY

Jak dla mnie wymiata Hwoarang ze swoim koreanskim Tae-kwon-do i Bryan kickboxer. fajni jeszcze sa Nina, Jin i Raven. King jest dobry ale ja nim nie gram... :] Macie racje ze postacie takie jak Kuma Panda itp sa do dupy ale to w koncu japoncow robota,,, czego sie spodziewac??? Ja tam czekam na ten film. ciekawe co to bedzie. albo lipa, albo wieksza lipa. na 100. ale moze przynajmniej efekty beda cool. pozdro ludziska

MlodY

ling jest bardzo dobra ale jak ktos dobrze gra hwoarangiem albo baekiem to ona moze najwyzej poskakac. widzialem na turnieju w gdansku.... od tamtej pory procz hwoaranga, niny, bryana, anny i kazuyi gram jeszcze baekiem.. :]

Michal1992

Jinpachi mozna go zdobyc zeby nim walczyc a jak tak to w jakis sposób??

Emsi1986

action replay

jacek_87

Oj tak, HWOORANG, pamiętam jak na PSX w trójeczke nim pykałem. Ba nawet jeden turniej w moim mieście nim wygrałem. Miałem taką prościutką kombinację, przy której największe kozaki wysiadały. Ehh to były czasy. Pozdrawiam.

Michal1992

Ja tam wymiatam yoshimitsu ( nie wiem jak sie to pisze ale wiadomo o co chodzi :D ) bajeranckie kombosy ma wim bo znam all na pamięć :D