Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
2006
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 35691
5,5 10 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

Mam pyt oczywiście mie wpływa to na moją ocene tego filmu , ale zastanawiacie się jak oni mogli mieć światło w tym domu. Oglądając Masakre z 2003 r wiele razy powracałem do momentu gdzie dom jest pokazany w pełnej okzałości i nie widziałem przewodów elektrycznych ( Oczywiście nie oceniam przez to filmu ale to taka ciekawostka:))))

Sam film nie jest zły ani bardzo dobry czy też rewelacyjny. Dla mnie jest dobry tak około 7,56/10, jest zbyt pzrewidywaly( myślałem , że nasz pan z piłą będzie ukazany na początku bardziej ludzko ( Przecież człowiek nie rodzi się zły), tak wogóle nie wiadomo czemu on zaczoł zabijać jest o tym za mało powiedziane. Fabuła jest nemal identyczna jak ta z 2003r ( kto widzał to wie o czym mówię), jak na ten rodzaj filmu to oglądanie jego stanowczo za mało ryję baret( przepraszam za takie stwierdzenie). Ogólnie film polecam ludziom którzy chcą na moment choć trochę odjechać . Film również zmusza nas do pewnych psychologicznych przemyśleń ( że niepowinniśmy dałować człowieka za wygląd , niestety ten wątek jest za mało rozwinięty:)))))))))))))