PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181219}

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
2006
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 35529
5,4 13 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

10/10

ocenił(a) film na 10

Podobnie jak remake ta część to arcydzieło. Brudny klimat wysuszonego lata (znowu), świetne napięcie i krwawe sceny. Oby pojechali za ciosem i zrobili trylogię. Jeżeli komuś podobal się remake to będzie tu się czuł jak w domu. REWELACJA! Polecam!

ocenił(a) film na 10
Lord_10

OOO to super!!!!! Odkad nakrecili TCM Remake, stal sie moim ulubionym horrorem! Obejrzalem wszystkie czesc TCM i remake wedlug mnie jest najlepszy, ale skoro piszesz ze bede sie tu czul jak w domu to mnie pocieszyles!!! :D LUX!!!

ocenił(a) film na 10
Poznaj_Rzeznika

Nawet lepiej, zostało wyjaśnionych wiele wątków. Napewno zaskoczy Cię fakt, że ten gościu na wózku bez nóg...chodzi i ma nogi ;)
Znowu genialna muza Jablonsky'ego i GIGA klimat! Na dwie rzeczy tylko czekam - wydanie dvd i kolejną część ;)
Latherface - jak zwykle genialny!

ocenił(a) film na 8
Lord_10

Jeśli jest w klimacie wersji z Jessicą Biel to będzie naprawdę rewelka!! A piszesz, że jest jeszcze więcej krwawych scen...zapowiada sie naprawdę kapitalnie!

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Po tak długim czasie i kilkakrotnym oglądaniu nadal utrzymuję ocenę - 10/10. Amen.

ocenił(a) film na 9
Lord_10

Popieram:) Niedawo obejżałem i było super. Znacznie bardziej krwawa. Również polecam:)

ocenił(a) film na 10
Lord_10

Bajeczka jakich mało;] Ale przyznam że polewe w kinie miałem niezłą dlatego bardzo z dystansem podchodze do tego filmu;]