Fajny film,momentami nieźle denerwujący (w sensie,że strachliwy).Zakończenie mnie zaskoczyło - wszyscy zginęli.Wbiło mnie w fotel...Myślałam,że schociaż ta dziewczyna jedna ujdzie z życiem a tu - włala.Jednak film warty polecenia.Polecam!
Dzięki za opowiedzenie zakończenia :(((((((( chciałam obejrzeć ale sobie daruje skoro przez Ciebie znam zakończenie.
To po jaką cholere czytałeś/aś mój komentarz?! Ktoś Ci kazał czytać co napisalam o zakończeniu?! Dziękuj sobie a nie mi!
Po prostu jak się pisze coś co było w filmie to się przedtem pisze Uwaga Spoiler a nie było to skąd on mógł wiedzieć...
Biedactwo... Boże,przepraszam! Nigdy więcej nie popełnię tego błędu i napiszę to coś co mialam napisać :/ Żal,żal i jeszcze raz żal.
xDD
żal? może by był, gdyby informacja o tym, że wwszyscy zginęli nie byla widoczna na stronie komntarzy. chodzi o to, ze nie trzeba czytac twojego, wystarczy spojrzec na dól strony o filmie. zaznaczam, ze nie znosze horrorów i mam serdecznie gdzies ilu nastolatkow straci swoje sliczne mordki, ale i tak zniszczyles zabawe wielu osobom, ktore to podnieca. a ja juz kiedys tez dowiedzialam sie o smierci bohatera ze strony komentarzy i dziekuje bardzo tamtemu "uzytkownikowi"
Ja tam jestem zadowolona, że poznałam zakończenie.Przynajmniej nie będę miała nadziei, że ktoś przeżyje :) Jak na razie widziałam tylko pierwsze 20 minut filmu (leciał w tv na cinemax) i bardzo mi się spodobał. Niestety był b.późno, nie dla ludzi, którzy muszą wcześnie wstawać :/