PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181219}

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
2006
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 35529
5,4 13 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

Właśnie wróciłem zprzedpremiery Tskańskiej Masakry. Miałęm dużw wymagania co do filmu bo Remake z 2003 roku był genialnym filmem. Co zobaczyłem ? Więcej krwi, więcej okrucieństwa, więcej humoru, więcej rodzinki. Było dużo jumpscen przyktórychmożna było się nieźle przestraszyć.

Wiadomo, że wiedziałęm co i jak będzie bo film na takiej samej zasadzie jak remake, ale i tak można było się przestraszyć. Gdybym nie oglądął remake a od tego bym zaczął to napewno zrobiłby na mnie takie samo wrażeniejak Remake czyli duże wrażenie.

Mimo iż nie lubie okrucieństwa w filmie to w tym filmie jest ono podane w taki sposób, że da się oglądać i zastanawiać jak tak można.

Film zrobiony jako troche starszy, brudny itp. Dużo zaskakujących scen i robiących wrażenie jump scen.

Dla miłośników - film zadowoli. Dużo akcji i wyjaśnień co i jak no i dlaczego
Dla miłośników gatunku -Jeśli ktoś lubi takie filmy a nie oglądał żadnej masakry to gorąco polecam.
Dla przeciwników - Nie oglądajcie. Jest tam wszystko to co was denerwuje. Nie będziecie zadowoleni.

Film bardzo dobry napewno oglądne jeszcze kilka razy. Polecam !!!

abjovi

"Dla przeciwników - Nie oglądajcie. Jest tam wszystko to co was denerwuje. Nie będziecie zadowoleni." - i własnie o to chodzi....a niech obejrza, niech popierdola troche glupot, wykaza sie znajomoscia gatunku (fe bo krew, albo zly horror bo nie straszy...), bedzie chociaz znowu wesolo, tak samo jak przy premierze "gowna na patyku" jakim bez watpienia bylo "THHE" Aji...pozdro dla fanow gatunku!!!