Kolejna część mam jusz dość tanich horrorów (nie obrarzająć gatunku)tak demnych ostatnia maskra była po prostu do .... ta pewnie nie lebsza jusz samo to ze autor znowu funduje nam grupe szczeniaków po prostu dobija co jeszce nie najgorzej sie sprawdziło w krzku jest powtarzane na okragło ten film mogłoby uratować jedynie świetne zdiencia i cudowna gra aktorów ale w to wątpie. Ps. wole kolejny raz obejrzeć Lęk ktury jest zrealizowany prznajmniej z pomysłem i na siłe nie chce sie upodabniać do "Kanonu horrorów 20-21 wieku"
LoL!?!? Ostatnia masakra byla najlepiej wykonana ze wszsystkich masakr!!!!!!!! Moze powiesz ze gorsza od Texas 2,3,4 gdzie to nie byl HORROR a KOMEDIA !!!! Remake Texanskiej jest THE BEŚCIACKA!! Zadna nie ma podjazdu do niej! A ta bedzie rowniez dobra! Zobaczycie! :D
tak tak!!! oglondjąc tak sie bałem ze ze smiechu to asz o mało nie popuściłem no ale ostanio nie mam horrorów z prawdziwego zdarzenia więc i tą masakre można zaliczyć do tego galunku ale na pewno nie jest klasowym ani dobrym.
Remake jest dobry. To, że się nie boisz to może znaczy poprostu, że jesteś już troche za duży żeby się bać. Pozatym nikt ci do cholery jasnej nie każe oglądać jak masz dość. Nie ma tu żadnego problemu. A na koniec zachęcam do nauki pisania.
ortografii tez masz dość??? to Twój prawdziwy horror ;] ("obraRZając, leBsza, ktUry, oglONdając) wymiatasz chłopak
Lęk wcale nie był taki fajny (idiotyczne zachowanie głównej bohaterki no i bezsens, że pomordował tyle osób w tym metrze a ono sobie spokojnie na koniec filmu jeździło jakby nic się tam nie stało). Teksańska był a fajna i mam nadzieję, że i ta będzie taka sama.
Gosciu a co takiego niezwyklego jest w filmie 'Lęk' ze uwazasz ze nie upodabnia sie do kanonow? Bo jakos ogrom tej 'niecodziennosci' i 'wylamywania sie z kanonow' umknal mojej uwadze...
lęk miał zapędy na świetny, nowatorski horror - niestety na dobrym pomysle sie skończyło, bo później wszystko zostało i tak spłycone do kolejnego pseudo-mutanta biegającego z róznymi ostrymi narzędziami za krzyczącymi ludźmi... z klimatycznego horroru powstał kolejny powielany schematami slasher (5/10). Natomiast "Texas..." z 2003 roku to dla mnie jeden z lepszych slasherów ostatnich lat. Bo nie jest smieszny tylko niektórymi momentami psychodeliczny wręcz(dziewczyna na tylnim siedzeniu, przesłuchiwanie gościa w samochodzie) 7/10
"sprawdziło w krzku jest powtarzane na okragło". LOL! widac że masz pojęcie na temat horrorów. Grupki szczeniaków wyrzynane przez mordercę były już w 1974 roku w horrorach (chodzi mi własnie o oryginalną Teksańską Masakrę), Wyrzynane nastolatki na wakacjach rozpowszechniły się od Friday 13th z 1980 roku a ty wyjeżdżasz mi z Krzykiem z 1996?? Nie wspomnę, że to swoisty pastisz gatunku no ale jak widzę ciebie przestraszył nie na żarty bo "tam się sprawdziło".
"mogłoby uratować jedynie świetne zdiencia(...)ale w to wątpie" No faktycznie w Masakrze'03 wykonanie było żałosne... Znawca z ciebie nie ma co...
"z pomysłem i na siłe nie chce sie upodabniać do "Kanonu horrorów 20-21 wieku" No faktycznie bo horrory z XIX wieku to miały klimat nie to co teraz, zero klimatu. A "Teksańska Masakra" między innymi wytyczała właśnie obecne kanony w horrorach, a tytuł do czegoś zobowiązuje. Ja osobiście byłbym zniesmaczony gdyby ktoś próbował zrobic Masakrę na zupełnie inny sposób niż oryginał.
Mówiąc krótko zastanów się co piszesz a wcześniej kup słownik :P
Ok koledzy, przestańmy jechać Pio 86 bo się chyba chłopak zamnął w sobie po tym co zobaczył na swój temat:D
Po prostu obejżał 3 horrory na krzyż i chciał się popisać swoją wiedzą nie mając świadomości że są tu ludzie, którzy w swoim życiu obejrzeli już setki horrorów:) Bywa nie? :)