PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181219}

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
2006
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 35528
5,4 13 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

Film ogólnie jest całkiem, całkiem. Dużo obrzydliwości i tryskającej krwi. Chodzi jednak o to kto przeżył na końcu? Chrissie? Jeśli tak to dlaczego na początku "Teksańskiej masakry piłą mechaniczną" grupka nastolatków jadących do Teksasu potrąca jakąś blondynke w krótkich włosach? Myślałam, że przeżyje Beile ale ją zabił Tomas Heewit więc nie wiem. Jeśli ktoś zna odpowiedź na to pytanie to prosze aby mi ją udzielił :*:*:*

użytkownik usunięty
Ashley_11

Nikt nie przeżył, Chrissie zginęła po tym jak Leatherface poderżnął jej gardło nożycami.

Wiem! Ale kto w takim razie pojawił się na początku filmu "Teksańska masakra piłą mechaniczną" ??? Skąd ta dziewczyna sie wzięła? Pojawiła się, nastolatkowie omal jej nie potrącili, potem oni zauważyli, że ona krwawi z krocza. Ta laska cały czas powtarzała, że nie mają tam jechać, bo ona z tamtąd wróciła. A potem strzeliła sobie w łeb.. więc klim ona była we filmie? Jeśli w "Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną: Początek" nie przeżył nikt to skąd ona sie wzięła w czeście 'drugiej'?

ocenił(a) film na 9
Ashley_11

Zauwaz ze wydarzenia z ''Teksańskiej masakry początek'' rozgrywały się w 1969r a z ''Teksańskiej Masakry'' w 1973. Ta popieprzona rodzinka zdązyła zabić w ciągu tych 4 lat 40 osob czy cos takiego więc ta laska którą prawie przejechali na początku filmu zapewne była z innej paczki ludzi i tylko ona uciekła albo ją specjalnie póścili bo byli przekonani że jej psycha nie wyrobi i zwabi innych by zostali w pobliżu ich domostwa i oddali przy urzyciu siły jakieś oczko albo nosek :P

P.S Tak wogóle to niezła sciema z tą piła mechaniczną. Co sie nie robi by przyciągnąc ludzi do kina :P. Owszem był taki półmózg z rodzinką hanibali w teksasie i mordował ludzi ale nie przy uzyciu takiego sprzętu

SPOILER!!!

Nie tak, Eric i Dean zginęli przecięci piłą, Bailey nożycami, a Chrissie już uciekała samochodem gdy poczuła że coś siedzi z tyłu i WRRRUMMMMM!!!!!! przez siedzenie. THE END

ocenił(a) film na 8
kamilj95

i WRRRuMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMm! jakiś Ty słodki :P

coolMAN_3

Może być SRRRRRRRUUUUU!!!! jak chcesz. Przyzwycziłem się do obrazowego opisu sytuacji (i kop i hyc i matrix i bum, arghh i hyc znowu i siad na poręczi ziuuuuuuu i sratatatatata. Z jakiego to filmu?)