Pierwszą część obejrzałem dosyć późno na jednym z nocnych maratonów w kinie. Normalnie ludzie nas uciszali w pewnym momencie bo nie dało sie wytrzymać bez śmiechu...Z utęsknieniem czekałem na 2 część i okazała sie ona równie dobra jak 1;] Jako Horror to filmowi daje 1. Jako komedia daje ponad 10. Ale ogólnie odcinanie nogi i potem wyrównywanie;] Toż to najlepsza scena w histori kina;]
niestety post powyżej to cała prawda - film nie straszy tylko śmieszy :/
teraz już niestety nie robią takich filmów jak dawniej (nie tylko duża ilość krwi się liczy)...
taaaaa śmieszy... nie wiem czy byś się tak śmiał jakby tobie odcinano nogi;>
Film jest bardzo dobry i ja nie wiem co wy tu wogóle robicie skoro pewnie nie lubicie horrorów... może się myle ale jezeli tak to mi to udowodnij...
Przytocz więcej argumentów na to że ten film jest śmieszny, czekam...
A jeżeli dla ciebie taka brutalność jest śmieszna to kto wie czy z ciebie nie wyrośnie podobny psychol?? :P
Popieram przedmówce film byl bardzo dobry... wszystko bylo to co mozna sie spodziewac po tym gatunku... a to z tymi nogami to rzeczywiscie taki czarny humor byl :):):) Jednak co do reszty to raczej nie do smiechu mi bylo ;]
Odcinanie jednej nogi a potem 2 żeby wyrównać-jeden z lepszych momentów komediowych w historii....
Gościu biegający z piłą...Piła troszke waży,a zapierdala z nią ostro...
Jeszcze jakaś scena co zwierzęta wisiały do góry nogami-oni sie w chowanego bawili?
Ogólnie cały film to zabawa z berka...
Juz nie pamiętam teraz wiecej szczegółów,wiem tylko że pół filmu brechtalismy;]