Cóż moge powiedzieć.. straszny to ten film zbytnio nie jest.. jedynie momentami efekty dżwiękowe lekko uniosą Cię z fotela.. Jednak najwięcej jest rzezi w tym filmie.. Bardzo podobne jak wersja z 2003 roku, z tym ze dowiadujemy sie conieco o poszczególnych członkach zwariowanej rodzinki.. Film można obejrzeć, lecz dla koneserów horrorów nie jest on zbytnio udany tak myśle..
No cóż.. widocznie nie jesteś pierwszorzędnym koneserem tylko początkującym, a takich to mogło w jakiś sposób wystraszyć...
Nie uważam się jeszcze za konesera, ale wierz mi, że widziałem więcej horrorów niż ty kolego...
Każdy ma swój gust, ale napisać każdy może że oglądał więcej filmów od kogoś ,bo wiadomo ,że druga osoba tego nie sprawdzi.. spoko :P Widzę że wielbiciele się znaleźli ..
Naucz się czytać. Napisałem, że obejrzałem więcej horrorów, nie odniosłem się do ogólnej ilości obejrzanych przeze mnie filmów (bądź jakiego gatunku)
Z resztą przedstawiasz się jako koneser, a potem płaczesz jak ci ktoś przemówi do rozumu, że slashery się właśnie na takiej rzeźni opierają i to od niepamiętnych czasów. Nie wiem jak można tego nie wiedzieć skoro jest się koneserem...
A Tobie co ciśnienie skacze ? Czy ja wspominałem o innych gatunkach oprócz horrorów, których NibY więcej widziałeś.. albo przedstawiłem się że jestem koneserem!? To chyba Ty nie uważnie czytasz i piszesz wszystko co Ci na myśl najdzie.. Ja mam swoje zdanie ,które ogłaszam bez lizustwa na portalu i nie płacze jak ktoś przedstawia inną opinię, która jest sprzeczną z moją. Więc albo odnosisz się do filmu i coś mądrego piszesz, albo przestań zabierać mój czas :) Powodzenia w oglądaniu i Trafnym ocenianiu filmów grozy..
Dzięki, siedzę w tym już tyle czasu, że wiem co sobie dobierać. Niepotrzebnie się martwisz.