PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181219}

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
2006
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 35529
5,4 13 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem w scenie końcowej Leatherface był w samochodzie przed dziewczyną????

Serce

odpowiadam moim zadaniem to dlatego ze widzial samochod i sobie pomyslal ze musi sie tam do niego dostac a dzrzwi byly niedaleko niego i pewnie sobie niemi wyszedl,dziewczyna niestety wybrala dluzsza droge.dla mnoie to roche dziwne chlopak z niedorozwojem psychicznym i intelektualnym tak szybko podja decyzje i jakze sluszna pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Serce

Dla mnie to tez bardzo naciagane z tym samochodem

Serce

Mnie zastanawia co innego ;d Jak taki wielki chłop z piła mechaniczna w dłoni tak sie skitrał w samochodzie ze laska go nawet nie zauwarzyła ;d

ocenił(a) film na 10
Gosciu

może była tak wystraszona i tak w shocku że nie zauważyła go :D:D

MaRqUeZ

Też w momencie oglądania filmu zastanawiałem się nad tym samym i doszedłem do podobnych wniosków. Scena naciągana jak cholera... co nie znaczy że nie było to miłe zaskoczenie że dziewczyna w końcu przekonała się jak sprawnie działa ulubiona zabawka leatherface'a.

ocenił(a) film na 8
Gosciu

Bo on kurczyć się potrafi, jak Tomcio Paluch, czy cuś :D

ocenił(a) film na 3
Serce

Też się nad tym zastanawiałam... W sumie, to on drugi raz tajemniczo dostał się do samochodu, ale nie pamiętam już kto tam wtedy siedział - strasznie znudził mnie ten film.

Przez moment nawet miałam nadzieję, że ona ucieknie. Później znajdzie ją na drodze kolejna grupa młodych ludzi, ona strzeli sobie łeb (albo jakoś inaczej się zabije), później ta grupka młodzieży znowu zostanie zmasakrowana przez kupę mięcha z piłą, zostanie jedna dziewczyna i tak w kółko. Przynajmniej "seria" miałaby jakiś ciąg. ;)

Przyznam, że oglądanie TEGO SAMEGO, tyle że z innymi aktorami jest dosyć żenujące. W tym wypadku chyba fakt, że ta laska też została poszatkowana wprowadza jakąkolwiek różnorodność...

ocenił(a) film na 3
Serce

Też się nad tym zastanawiałam... W sumie, to on drugi raz tajemniczo dostał się do samochodu, ale nie pamiętam już kto tam wtedy siedział - strasznie znudził mnie ten film.

Przez moment nawet miałam nadzieję, że ona ucieknie. Później znajdzie ją na drodze kolejna grupa młodych ludzi, ona strzeli sobie łeb (albo jakoś inaczej się zabije), później ta grupka młodzieży znowu zostanie zmasakrowana przez kupę mięcha z piłą, zostanie jedna dziewczyna i tak w kółko. Przynajmniej "seria" miałaby jakiś ciąg. ;)

Przyznam, że oglądanie TEGO SAMEGO, tyle że z innymi aktorami jest dosyć żenujące. W tym wypadku chyba fakt, że ta laska też została poszatkowana wprowadza jakąkolwiek różnorodność...

123_2

co do tej sceny to faktycznie mocno naciągnięta ale cóż jeżeli to jest Początek to on musiał wszystkich zabić a ciągiem następnym jest wersja z 2003 roku. Trochę to namieszali taka kolejnością robienia tego filmu :/