Arn - Tempelriddaren
Arn - Riket vid vägens slut
TO dwa oddzielne FILMY, dlaczego więc polskie "Templariusze. Miłość i krew" będący wycinką obu produkcji figuruje jako pierwszy z tych dwóch filmów? No ja się pytam?
Ludzie oglądają gównianą polską wersję i oceniają świetny film na podstawie gniota.
Dlaczego Templariusze. Miłość i krew nie figuruje jako osobna pozycja?
Dokładnie. W internecie online można obejrzeć jedynie ten zlepek, dość nieudolnie posklejanych scen, z tych przepięknych dwóch osobnych części. Chciałem przypomnieć sobie ostatnio ten film, ale jak dotąd nie mogę znaleźć pierwszej (tej osobnej) części. Druga co ciekawe jest dostępna... Cały klimat tego obrazu legł zupełnie w gruzach, kiedy na wyrywki losowo wybrane kawałki trafiły do jednego 2-godzinnego kosza.
No niestety taka prawda,myślałam że chociaż w TVP1 puszczą normalną wersję,zaczęłam oglądać w piątek a w sobote czekałamna następne dwie części i kiedy już je puścili okazało się,że to powtórka z piątku,więc już nie wiem czy to TVP też ma tą sklejaną część czy o co w tym chodzi...A tak bardzo chciałam obejrzeć ten film normalnie w całości,ale chyba się nie doczekam...:(
Witaj Patrycjo.
Oczywiście że jest :-) Przepis: Wejdź na stronę pirate se (nadal istnieje i ma się dobrze) wpisz w wyszukiwarce Arn the Knight Templar, i pojawi się kilkanaście pozycji. Kliknij aby podało kolejność według ilości osób udostępniających (kliknij na seeders po prawej stronie na górze wyników) i znajdziesz 5h filmu w 2 częściach jako jeden folder do ściągnięcia. To właśnie CAŁY film. Najlepiej pobierz programem uTorrent. Na google znajdziesz opisy krok po kroku jak ściągać ze strony pirate.
Ps. Folder jest opisany jako Arn.The.Knight.Templar.1+2.english.subs 2.73GB i zawiera 2 filmy oryginalne (szwedzki+angielski+arabski) i posiada nałożone napisy angielskie. Prędkość ściagania od 400-800kb/s. więc całkiem nieźle
Mam nadzieję że pomogłem. Miłego oglądania.
w pol-srandzie lubią skrócać i sklejać filmy,,,red cliff,warriors of the rainbow.........
W takim razie jest gdzieś w internecie miejsce gdzie można ten film w całości obejrzeć, bardzo bym prosił o linki
Ro może mi ktoś w końcu wyjaśni: ten film jest puszczany w telewizji (bo to już się za długie robi), czy ten serial? Bo ja już głupieje szczerze powiem...