PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=422895}

Templariusze. Miłość i krew

Arn: Tempelriddaren
2007
6,7 24 tys. ocen
6,7 10 1 24361
4,7 3 krytyków
Templariusze. Miłość i krew
powrót do forum filmu Templariusze. Miłość i krew

Dlaczego takie filmy zawsze mają taką końcówkę, ze ten który powinien przyżyć ginie ...
przykre to jest.
Film mi sie podobał, wątek wojny, miłości ogolnie była spoko 10/10

amarella

To już kolejny tego typu komentarz który widzę na filmwebie!! Czy naprawdę jest aż tylu ludzi o ujemnym IQ!? Trzeba być skończonym debilem żeby jednym krótkim komentarzem zdradzić zakończenie filmu... Zapewne jako troglodyta masz to gdzieś ale właśnie pozbawiłaś(lub pozbawiłeś) mnie chęci obejrzenia tego filmu. Jeśli to przeczytasz i zrozumiesz, że taki komentarz psuje innym seans, to pewnie Twojemu niewielkiemu mózgowi nie da spokoju myśl: "Jak tego uniknąć? Przecież jestem idiotą i muszę napisać kto zginie na końcu filmu.". Aby rozwiązać ten problem wystarczy w tytule kolejnego debilnego komentarza napisać "UWAGA SPOILER". Wtedy człowiek o nieco wyższym stopniu rozwoju zrozumie co może zawierać taki komentarz. Jest też drugie wyjście, które rozwiąże nie tylko ten problem, ale również wiele innych: samobójstwo. Skoro w czytaniu dotarłaś(dotarłeś) aż tutaj i zajęło to mniej niż 40 minut to znaczy, że robisz postępy. Tak trzymaj.

mlody13

Gdyby było "Lubię to" to bym nacisnęła... Gdyby była łapka w górę też bym kliknęła :)

ocenił(a) film na 9
keirak

Fakt nie ładnie jest tak zdradzać zakończenie ale się zdarza, myślę że jesteś dla niego nieco za ostry mliody13. Może po prostu nie pomyślał że to może kogoś wnerwić. Ja sam raczej nie mam problemu z tym że znam w przybliżeniu treść. To może czasem nawet zachęcić do oglądania niemniej rozumiem że niektórzy nie znoszą spojlerów.

SirDrX

Też czasem lubię znać jakiś zarys treści ale nie finał historii... Fakt, że może trochę za ostro ale nie był to pierwszy tego typu komentarz, który w ogromnym stopniu psuje oglądanie filmu. Podobnie było z filmem "Infiltracja". Film co prawda i tak okazał się świetny dzięki wielu innym cechom, jednak znając zakończenie uciekł ten dreszczyk. Stąd taki a nie inny komentarz(kumulacja chowanych dotychczas gniewów).