PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=422895}

Templariusze. Miłość i krew

Arn: Tempelriddaren
2007
6,7 24 tys. ocen
6,7 10 1 24361
4,7 3 krytyków
Templariusze. Miłość i krew
powrót do forum filmu Templariusze. Miłość i krew

W "recenzji redakcji" jest opis dotyczący filmu "Arn - Tempelriddaren Templariusze. Miłość i krew". I fajnie. Opis sugeruje, że ten film to zespolenie dwóch około dwugodzinnych innych filmów o tytułach
"Arn - Tempelriddaren" i "Arn - Riket vid vägens slut".
Z tym, że link od pierwszego filmu zawraca nad z powrotem do "Arn - Tempelriddaren Templariusze. Miłość i krew"

To ja już nie wiem o co tu chodzi!
Czy są dwa różne filmy "Arn - Tempelriddaren" (bez polskiej nazwy) i jakiś inny (stanowiący zespolenie) o tytule "Arn - Tempelriddaren Templariusze. Miłość i krew"

Ktoś może to jakoś wyjaśnić??? Ja się całkowicie pogubiłem.

ocenił(a) film na 6
leszek_b22

Temat, który napisałeś, jest na forum filmu "Arn - Tempelriddaren" - pierwszej części dylogii. Drugą częścią jest "Arn - Riket vid vägens slut". Są to dwa, ponad dwugodzinne filmy.
Polski dystrybutor zrobił sobie jaja i pociął dwa filmy, tworząc jeden o takim samym tytule jaki nosi pierwsza część. I niestety, to dzieło polskich wydawców nie jest liczone jako oddzielny film, przez co tworzy nam się bałagan.

Wielebny

Super - wielkie dzięki za wyjaśnienie. Bo to autentycznie teraz bałagan jest. Dlatego napisałem ten post.. Mam nadzieję, że napisy i avi dostępne tu i tam :) dotyczą oryginałów....

ocenił(a) film na 8
Wielebny

rany, czego to ludzie nie wymyślą...