No bardzo dobra komedia musical...swietna sciezka dzwiekowa oczywiscie jesli lubisz metal i rock...mi sie ogladalo bardzo dobrze a kawalek Master Exploder wymiata...ten film to juz czysta kwestia gustu bo jak nie lubisz gitarowego brzmienia to niespodoba Ci sie za cholere...dla mnie 8/10 bo i smiesznie i muza ktora mozna posluchac z przyjemnoscia
no własnie. ja nie jestem wielką fanką rocka, a już na pewno nie metalu, a mimo to, film strasznie mi sie podobał:)
Dla mnie najlepszy numer to POD, który leci już na napisach i Beelzeboss, w
ogóle cała ścieżka jest świetna. Podobnie jako i film :)
\m/
Jutro zabieram się jeszcze raz za ten film, już kiedyś go oglądałem, bardzo mi się spodobał, oczywiście najlepsza jest muza. JB i KG RULES !!!
dla mnie nawet 9/10. bardzo fajna muzyka. piosenki sprawdzają się nawet jako dzwonki w telefonie :))) film zakręcony, polecam. lubię sobie włączyc w przypadkowym momencie i oglądac
o, też to mam :) Z tym włączaniem w przypadkowym momencie. Kiedyś to miałem
z Blues Brothers i Big Lebowskim, teraz mi jeszcze POD doszło :)
Dobry film - chyba pierwszy musical, który mi się na prawdę podobał.
Teksty są bardzo dobre, żarty też niezłe, muzyka OK, chociaż wolę metal. Mi najbardziej przypadły do gustu piosenki: pierwsza o religijnej rodzinie, ta ze snu JB też była OK, z ostatniej sceny - zarówno ta satana jak i TD oraz ta druga z napisów końcowych ;)
A teraz trochę o minusach: momentami widać, że film był niskobudżetowy (chyba był); znaki na tyłku no to już w ogóle... kosmos, ale ktoś miał pomysł (JB or KG) no i chyba tyle.
Podsumowując film bardzo dobry 9/10, humor i muzyka nadrabia wszelkie niedociągnięcia. Teksty piosenek, jak i sama muzyka są bardzo dobrze zgrane i nie ma czegoś takiego jak w innych musicalach, że widać przygotowania "a teraz piosenka", tylko wszystko się ładnie klei w całość ;) Aż "ciężko" poznać, że to musical ;)
Polecam