PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139160}

Tenacious D: Kostka Przeznaczenia

Tenacious D in The Pick of Destiny
2006
7,2 70 tys. ocen
7,2 10 1 70069
6,0 25 krytyków
Tenacious D: Kostka Przeznaczenia
powrót do forum filmu Tenacious D: Kostka Przeznaczenia

ROCK!!

użytkownik usunięty

Rockowy musical? To musi być coś pięknego. I tak właśnie jest! Uwielbiam Tenacious D i ich rockowe kawałki, ci goście naprawdę potrafią dać czadu. Miło ogląda się gościnne występy aktorów jak Stiller czy Robbins, Jack Black i Kage grają nieźle (ale tylko ten pierwszy naprawdę pokazał, co potrafi). Jest kilka średnio udanych żartów, np. ten z wyłączaniem laserów - dopuściłbym tą scenę do filmu, jednak pokazałbym ją bez takich szczegółów... tak czy inaczej, ten film wzbija się na wyżyny muzyką. Tego po prostu trzeba posłuchać! Kawałek podczas ostatecznego starcia i "Kickapoo" z udziałem Meat Loaf i Dio to po prostu coś pięknego. Prawdziwa potęga rocka! Film dostaje ode mnie solidne 9/10 i ląduje w moich ulubionych, bo chociaż wolę ambitne kino, to Kostka Przeznaczenia jest po prostu marzeniem każdego fana rocka! Power Slide!

ocenił(a) film na 9

Jeśli lubisz styl tenacious d jak i samego Jacka Blacka to polecam tobie również "School fo Rock". Film zajebiście zilustrowany muzycznie ze świetnymi kawałkami, świetną grą Blacka pomimo że opowiada o dzieciach to pokazuje że dzieciaki tez potrafią dać czadu. Polecam!
Jack Black Rules!!

użytkownik usunięty
Thondarr

Oglądałem ten film jeszcze przed PoD-em i też jest świetny :)