PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139160}

Tenacious D: Kostka Przeznaczenia

Tenacious D in The Pick of Destiny
2006
7,2 70 tys. ocen
7,2 10 1 70069
6,0 25 krytyków
Tenacious D: Kostka Przeznaczenia
powrót do forum filmu Tenacious D: Kostka Przeznaczenia

Bardziej to żałosne niż śmieszne. Zwykł głupkowaty film dla głupkowatej amerykańskiej widowni.

ocenił(a) film na 8
coolturysta

Wybacz ale wskaż mi amerykańską komedie wyprodukowaną w ciągu ostatnich
5 lat ,która by taka nie była.

ocenił(a) film na 8
coolturysta

po pierwsze ten film jest jedną z najlepszych głupkowatych amerykańskich komedii dla głupkowatych amerykanów, po drugie ma fajną ścieżkę dźwiękową a po trzecie pokaż mi mądry film-Musical bo 99,9% to bajeczki dla nastolatków bez ładu i składu, tutaj historia może jest i głupia ale jest fajny humor, ambicji w tym nie ma nie jest to arcydzieło ale w komedii liczy się żeby była śmieszna a w musicalu żeby była fajna muzyka to się łączy i nawet fajny film powstał, obejrzałem z przyjemnością pośmiałem się trochę i posłuchałem fajnych piosenek, lekki film i trzeba go lekko odbierać.

ocenił(a) film na 7
Zuy_pan_muzgodestroktor

dokładnie, to nie jest musical dla dzieci, jak High school musical czy coś, bo w tym filmie jest od cholery Fuck'ów i shitów, itp, muzyka jest super, napisana z jajem, mają zabójcze teksty w tych piosenkach, fabuła nie jest wysokich lotów jak napisał kolega wyżej, ale chodzi o to żeby wpleść tą muzykę w poszczególne sceny filmu, ja oceniam 7/10, uwilebiam Jacka , Kyle'a :D