PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147572
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Świetny!

ocenił(a) film na 5

Bardzo dobry film! To właśnie chciałem zobaczyć. Wczoraj oglądałem ten film w kinie. Nienawidzę napisów, a jednak w ogóle nie wyczułem że je czytałem. Nie wiem tylko jakim cudem ojciec Johna jest młodszy od niego. Mogliby dać tego "płynno metalowego" Terminatora xD Gdyby film był pierwszym z serii otrzymałby ocenę 10/10, jako że jest to 4 z serii to ma 8/10. Oooo przepraszam - za wsadzenie tam Arniego (nie wiem jak to zrobili, bo z tego co wiem komputerowe wsadzenie jest bardzo trudne) otrzymuje o jeden stopień wyżej. 9/10.

użytkownik usunięty
Mruck

dziecko !!!! włącz sobie pierwszą część terminatora to może zrozumiesz dlaczego... a film jak dla mnie 3/10

ocenił(a) film na 8

8/10

A z tym młodszym ojcem to zgubiłes sens filmu.

ocenił(a) film na 5

tej Proksima, przestań truć, z tą pierwszą częścia, i tymi dziennymi chowaniami się tylko patrz baranie na date 2018-2028, chowali się przed T-800, a tego modelu nie ma jeszcze w T-4, nie jest produkowany seryjnie. A zreszta na co ja z Toba dyskutuje. Nastepnym razem idz na Potwory i spółka i do przedszkola wymieniać poglady z dziecmi.

użytkownik usunięty
Mruck

nie wyczules ze czytales napisy, bo niewiele bylo dialogow chlopcze. najwyzej 5/10. nie dorasta do piet pierwszym dwom filmom

ocenił(a) film na 5
Mruck

Po pierwsze - jakim prawem nazywasz mnie dzieckiem, hę? Puknij się w łeb -.-
Po drugie - oglądnąłem wszystkie części Terminatora, więc nie musisz mi tutaj truć.
Po trzecie - Ja się cieszę choćby z tego, że to kontynuują.
Po czwarte - O gustach się nie dyskutuje, czyż nie?

Mruck

Widzisz Mruck, to że oglądałeś nie znaczy że zrozumiałeś. Zobacz sobie jedynkę jeszcze raz ale tym razem uważnie. Do pewnych wniosków lepiej dochodzić samemu.

ocenił(a) film na 8
Gregg

Salvation powinien być oglądany od razu po jedynce przez niektórych ludzi. Judgment Day i Rise of the MAchines to takie fajerwerki już. Niektórzy mogą się zgubić. Dodam,że Judgment Day fajerwerek z grzybem atomowym.

ocenił(a) film na 5
Gregg

"Po trzecie - Ja się cieszę choćby z tego, że to kontynuują.
Po czwarte - O gustach się nie dyskutuje, czyż nie?"
Jezu, co bzdury napisałeś. Choćby nie wiem jakie by to było gówno ty i tak to połkniesz, bo ma w nazwie "Terminator"?? Zastanów się. A o gustach dyskutuje się jak najbardziej, bo do tego jest to forum:P

ocenił(a) film na 5
ziolo

Ok jak tak chcecie to se przeglądnę jeszcze raz jedynkę, możliwe że coś mi umknęło bo minęło dużo lat od kiedy ostatni raz ją oglądnąłem.