PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Świetny...!

ocenił(a) film na 6

Tyle się naczytałem o tym że jest taki slaby, ze nie byłem pewien czy chce go oglądać. no i dziś się skusiłem i ściągnąłem Salvation no i muszę powiedzieć... ŚWIETNY, GENIALNY, SUPER itd... cały film trzyma w napięciu. Szczerze mówiąc nawet nie wiem czy nie przemówił do mnie bardziej niż "Avatar". Wg. mnie jest to najlepszy terminator jaki powstał
miodzio.

8,5/10

ocenił(a) film na 6
pablo1503

a jaką ocenę dałeś transformersom?za krótki <br/>

ocenił(a) film na 6
regal20

Transformers 2 - 8,9/10
za krótki <br/>

użytkownik usunięty
pablo1503

jeden z najlepszych filmow z postapokaliptycznym klimatem

ocenił(a) film na 3

No bo ile ich jest? A wiekszosc tych z postapo klimatem to kompletne gnioty, gorsze nawet niz Terminator 4. Z lepszych( z klasycznym postapo) moge wymienic jedynie trylogie Mad Max, Krew Bohaterow, Droga, Chlopiec i jego pies, Jestem Legenda, z okolo tematycznych lepsze niz Terminator 4 jest Władca Much, Ludzkie Dzieci i genialne Dr Strangelove i 12 Małp ... moze jeszcze pare by sie znalazlo, ogolnie T4 uplasowalbym gdzies miedzy Postmanem a Waterworldem.

ocenił(a) film na 4
kozas15

Dodaj jeszcze MARK-13. Film kiepski, ale klimat z początku filmu powala.

ocenił(a) film na 3
Maszin84

Nie widzialem. Jeszcze jednego nie widzialem a ktory moze byc potencjalnie lepszy- Zardoz.

ocenił(a) film na 4
kozas15

No cóż... Trochę głupkowaty i śmieszny, ale brudnego klimatu postapo nie można mu odmówić:).

ocenił(a) film na 7
pablo1503

zgadzam się z opinią, że film został zbyt surowo pojechany... może "ŚWIETNY, GENIALNY, SUPER itd" to przesada, ale w pełni zasłużone 7/10 daje. Dobry, naprawdę dobry film.

ocenił(a) film na 4
xmrrx

Nie wiem jak można aż tak niespójny fabularnie film nazwać dobrym. Naprawdę kiepska gra aktorska przelewa czarę goryczy. Ale nie powiem żebym się tego nie spodziewał.

ocenił(a) film na 8
pablo1503

Eh ludziom nie dogodzisz. Film bardzo dobry w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 4
parhelia_filmweb

Jak to nie dogodzisz? Są filmy w tym gatunku, które uważam za świetne. Nie mają co prawda takich efektów, ale są spójne fabularnie. Nie robią z widza idioty, a to jest najważniejsze.