Tyle się naczytałem o tym że jest taki slaby, ze nie byłem pewien czy chce go oglądać. no i dziś się skusiłem i ściągnąłem Salvation no i muszę powiedzieć... ŚWIETNY, GENIALNY, SUPER itd... cały film trzyma w napięciu. Szczerze mówiąc nawet nie wiem czy nie przemówił do mnie bardziej niż "Avatar". Wg. mnie jest to najlepszy terminator jaki powstał
miodzio.
8,5/10
No bo ile ich jest? A wiekszosc tych z postapo klimatem to kompletne gnioty, gorsze nawet niz Terminator 4. Z lepszych( z klasycznym postapo) moge wymienic jedynie trylogie Mad Max, Krew Bohaterow, Droga, Chlopiec i jego pies, Jestem Legenda, z okolo tematycznych lepsze niz Terminator 4 jest Władca Much, Ludzkie Dzieci i genialne Dr Strangelove i 12 Małp ... moze jeszcze pare by sie znalazlo, ogolnie T4 uplasowalbym gdzies miedzy Postmanem a Waterworldem.
Nie widzialem. Jeszcze jednego nie widzialem a ktory moze byc potencjalnie lepszy- Zardoz.
No cóż... Trochę głupkowaty i śmieszny, ale brudnego klimatu postapo nie można mu odmówić:).
zgadzam się z opinią, że film został zbyt surowo pojechany... może "ŚWIETNY, GENIALNY, SUPER itd" to przesada, ale w pełni zasłużone 7/10 daje. Dobry, naprawdę dobry film.
Nie wiem jak można aż tak niespójny fabularnie film nazwać dobrym. Naprawdę kiepska gra aktorska przelewa czarę goryczy. Ale nie powiem żebym się tego nie spodziewał.