PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147551
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

a chciałam dopisać, że po ponownym obejrzeniu film robi się jeszcze naiwniejszy... Nieszczęścia chodzą po ludziach... W filmach - trafia się McG ;((

ocenił(a) film na 5
valiana

własnie tez jej szukam, chcialem jeszcze raz ją przeczytac i sie posmiac, a tu kiła. co za filmweb głupiiiii, brrrr!

ocenił(a) film na 5
jimmyjoe

do Erq!
chłopie, jeśli to czytasz, to wklej jeszcze raz swoją błyskotliwą recenzję, chętnie ją sobie ściągnę i prześlę znajomym, żeby też się dobrze bawili jak ja będą czytać!
pozdro!

ocenił(a) film na 7
jimmyjoe

ciekawa jestem komu się nie spodobało....grrr...

ocenił(a) film na 3
jimmyjoe

A ja przesłałam link do niej na czas ;-) Szkoda, że nie została dla potomnych bo ciężko było się z nią nie zgodzić. Być może właśnie z braku argumentów do prowadzenia dyskusji na poziomie została usunięta.

ocenił(a) film na 5
mes

"Być może właśnie z braku argumentów do prowadzenia dyskusji na poziomie została usunięta."

czyich? Użytkownika Erq? to już nie można czegoś wyśmiać, bo coś się kupy nie trzyma?

ocenił(a) film na 7
jimmyjoe

Jego bądź co bądź ŚWIETNĄ recenzję (jej najlepsze fragmenty wciąż cytuję :D) można bez problemu znaleźć na googlach, na jego blogu ;-)

ocenił(a) film na 1
valiana

Recenzja http://erq.tawerna.net/2009/06/06/terminator-salvation.html

ocenił(a) film na 7
coldsauce

tak z jedna trzecia to typowe marudzenie, ale co do reszty i wora paradoksów (przeoczeń), to chłopak ma rację..