Nie wiem czy to dobrze że cały film skupia się na wątku z Marcusem (terminatorem z sercem:p [ciekawe czy miał duszę jeszcze:p])a tylko parę minut zostało poświęconych na walkę ze złym T-800 (manekinem Arniego).Prawdę mówiąc psuje to trochę moje wyobrażenie o T4 aczkolwiek wiedziałem że.....coś spierdolić muszą:).Nie ma co porównywać do T1 czy T2 bo T4 to juz całkiem inny film,pełna świadomośc społeczeństwa,ruchy oporu,wojsko, walka o planete...Sczerze mówiąc jest to taki film sci-fi katastroficzny bardziej niż nazwałbym to terminem "Terminator",ale mus to mus oglądać trzeba to w końcu kolejna część klasyki:p.Film ogląda sie dobrze, nie ma nudy ,wciąga ,akcja na wysokim poziomie nie wspomnę o efektach i scenografii co było w pełni dopieszczone .Jak się domyslam będzie i T5 ale szczerze mówiąc będzie to jakaś globalna jatka co już pewnie w ogóle nie będzie w niczym przypominać nam poczciwego Termina.
Ależ oczywiście, że miał duszę - inaczej nie zrobiłby tego co zrobił :D Co do samego filmu nie będę się wypowiadał, robiłem to już kiedyś i nie będę się powtarzał :)
"...pełna świadomośc społeczeństwa,ruchy oporu,wojsko, walka o planete..."
Jak na ironię tego mi brakowało w T4.
W filmie wiodącym wątkiem są 'rozterki' terminatora-człowieka i Connora, który martwi się o swoje jestestwo po tym jak zginie jego ojciec przed wysłaniem go do przeszłości przez co nie zostanie spłodzony sam super-ważny On.
Natomiast gra aktorska Bale'a ogranicza się do mogulacji głosu wziętej wprost z batmana i dwóch 'randomowo' stosowanych min.
Trudno się nie zgodzić ze stwierdzeniem malone_lu: "film raczej dla pokolenia "neo" kopiuj-wklej".
Obiektywnie oceniając film można by dać to 4 może 5. Jednak moja ocena jako fana serii to 1/10.
Pzdr.
Tommy szanuję Cię za twoją wypowiedź. nie zgadzam się z ostatnim postem jakiegoś trollowca ale też nie będę się wypowiadał, wystarczy przeglądnąć to forum;) Mam pytanie zielony wojowniku;) (Tommy) : na ile oceniasz T4??
Na powyższy post odpowiem odwołując się do twojej odpowiedzi jimbek1717 na post Napollo (który swoją drogą napisał kilka mądrych zdań):
http://www.filmweb.pl/topic/1237229/mizernie.html
Ze względu na takich user'ów jestem za tym aby obok nicka był wyświetlany wiek, ponieważ wtedy nie musiałbym się zastanawiać w tak wielu przypadkach dlaczego ludzie potrafią być tacy ograniczeni.
Rozumiem też, że przez net'a każdy może być odważny i nazywając kogoś 'trollowcem' niczym nie ryzykujesz. Właśnie takie zachowanie odróżnia normalnych użytkowników od "dzieci-neo". Do których ty się zaliczasz ? Myślę, że dasz rade sam na to wpaść.
No chyba cię pogięło Marcinie!? Ja i dzieci neo? <lol2> A co do wieku to też bardzo żałuje że czegoś takiego nie wymyślili ;/ Ja nie mam nic do ukrycia i nie muszę się tłumaczyć ze stylu w jakim piszę, bo nie muszę używać zgrabnych wyrazów żeby być uważanym za mądrego i dorosłego człowieka;) Jestem po prostu wyluzowany i dobrze mi z tym. A T4 wgniata w fotel! ! ! tyle ^^