Muszę przyznać, że nie jestem wielką fanką Terminatora i do kina poszłam, ponieważ zapowiadał się nieźle, a i brat mnie namawiał. No więc poszłam. Myślałam, że to będzie jakiś nudnawy kicz, ale film pozytywnie mnie zaskoczył. Szczególnie końcówka, akcja w fabryce. Z przyjemnością wystawiam 10/10 i gorąco polecam. :)
PS. Dzięki tej części chyba stanę się fanką Terminatora ;P
dla mnie film jest super na pewno lepszy od fatalnej 3.w T4 są fajne efekty,dobra obsada,dobra fabuła dla mnie to film na
9/10
jedyną rzeczą głupią to jest to że connor jeździł na moto terminatorze który niema kierownicy
Oho, już nawet nie można swojej opini wyrazić, bo od razu znajdzie się jakiś antyfan i egoista.
Proszę bardzo, może ci być nas żal- o gustach się w końcu nie decyduje. Szkoda jednak, że nie doceniasz
tego wspaniałego filmu.
I bardzo proszę mnie NIE obrażać.
Pisząc "nie doceniasz tego wspaniałego filmu" to tak jakbyś pisała że jest to opinia ogółu, a nie Twoja subiektywna. A wiesz jak go ludzie i recenzenci oceniają:)? Jako kawał niespójnego gówna ze słabą obsadą nazywając Bale'a drewnianym. Jak dla mnie ten film to jest najsłabsza część ze wszystkich i nawet efekty specjalne tego filmu nie bronią, bo nie są niczym specjalnym w tej dziedzinie.
Jedni z Was przesadzają w jedną stronę, inni w drugą ;) Moim zdaniem T:S nie zasługuje ani na 10/10, ani na 1/10. Nie spodziewałem się wybitnego dzieła przekazującego w nowatorski sposób ponadczasowe prawdy o życiu, tylko za***** wielkich wybuchów, wartkiej akcji i ogólnej rozwałki, przy której można wyłączyć mózg (przy katowaniu m.in. Bergmana i Antonioniego można go sobie nadwerężyć ;)) i cieszyć się jak dziecko widząc pierwszorzędne efekty specjalne. I właśnie taki film dostałem. Oczywiście zauważyłem pewne (czasem spore) nieścisłości i ogólny brak większego sensu, ale nie przeszkodziło mi to w dobrej zabawie. Za miłe zaskoczenie obdarzyłem T:S trochę naciąganą 8/10.
Jako, że jestem fanem terminatora to nie mogę ocenić go źle. Od razu widać, że cameron nie przyłożył do tego projektu ręki tylko pozwolił zniszczyć to amatorom!
chyba tobie sie pojebało w trzecią częscią bo tamten film to dopiero badziewie. tu jest świeża historia , znakomici aktorzy i niesamowite efekty specjalne. niestety dzięki takim pustkom jak ty film ten za dużo niezarobił co jest niesprawiedliwe :( a takie gówniane i puste Transformersy moga sie cieszyc.
Hehe, dzięki mnie ten film zarobił i żałuję :P Byłem nastawiony na kontynuację godną jedynki i dwójki a dostałem fajne efekty, dobrych aktorów... i wybitnie żenującą fabułę :P
Zawiodłem się niestety :( Na pewno wielu osobą się spodoba, ale ja i moi przyjaciele po wyjściu chcieliśmy podejść do kasy pozwrot pieniędzy :P 3/10
BTW jeśli chcecie zobaczyć fajne efekty i dobrą grę aktorską to wasza ocena powinna być o cztery pięć oczek wyżej :)
Ja temu filmowi dałem uczciwe 6/10. Myślę, że to dobra, neutralna ocena. Nie był on szczególnie głęboki, nie miał rozbudowanej fabuły i nie zaskakiwał innowacyjnością. Ale miał ładne wybuchy, świetne animacje Terminatorów, całkiem dobrą grę aktorską...
Dwoma największymi atutami filmu jest scena z Arnoldem oraz szczątki głównego motywu muzycznego (opinia fana T1 i T2 :P)
Idąc na ten film nie spodziewałem się wielkiego kina. Po prostu kupa dobrej akcji i dwie godziny świetnej zabawy. Nieważne jaka jest kolejna część, fan serii żadnej sobie nie odpuści :)