PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Arni czy nie Arni

ocenił(a) film na 5

Jest moment w filmie, kiedy Connor walczy z T-800 czyli terminatorem z części pierwszej, którego grał Arnie. I każdy w kinie myślał, ze tego terminatora gra Arnie, bo wyglądał jak Arnie :) a to nie jest Arnie.

ocenił(a) film na 6
nowy81

a skąd to wiesz, pytałeś się każdego, czy wiedział że to komputer ?? a po za tym to trzeba być ślepym żeby takiego czegoś nie zauważyć.

ocenił(a) film na 5
Vampire19

Oczywiście, że tak. W przeciwnym przypadku nie pisałbym, że każdy tak myślał, bo byłaby to wierutna nieprawda. Najwyraźniej nie trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć, bo ja nie zauważyłem...a ślepy nie jestem.

ocenił(a) film na 8
nowy81

To chyba słabo pamiętasz rysy twarzy arniego, ja widziałem prawie każdy film z nim i odrazu się zjażyłem że to nie on.

ocenił(a) film na 6
nowy81

przecież od razu widać że to cyfrowo obrabiane, trąbili już o tym z rok temu, a po za tym, jak mogłeś tego nie zauważyć, arni nieźle się trzyma jak na 62 latka co ???, i do tego taka klata, niektórzy kulturyści w wieku od 20 do 30 takich nie mają, ale pewnie kazali mu pompować do tego filmu.

ocenił(a) film na 5
Vampire19

nie zrozumiałeś mnie. Ja byłem pewien, że Arnie zagra epizod w "ocaleniu" i jak zobaczyłem walkę, to faktycznie myślałem, że to Arnie tylko troszkę podretuszowany (i wydaje mi się, że Ty też tak myślisz). Jednak wychodzi na to, że to nie gra Arni tylko Roland Kickinger ("Nagi Patrol". Słyszałem również, że w tę rolę miał się wcielić Pudzian.

ocenił(a) film na 7
nowy81

Hahahahahaha:D:D:D:D Bo to był Pudzian, tylko stał tyłem i na rękach :D

LOL:D

ocenił(a) film na 5
nowy81

Ogladalem film w kinie tylko raz i tez sie dalem nabrac ze to jest pan gubernator!!!

ocenił(a) film na 7
nowy81

:(. Też się dałem nabrać :/. Ale on nie był tak przeretuszowany, żeby wyglądać na Arniego? Bo mi to wyglądało na mocną animację...?

nowy81

To jest Roland Kickinger z z cyfrowa twarza Arniego. TYLE w tym temacie.

Shagohad

zgadzam się w 100% to nie Arni ;] tylko taki smaczek :D