Przeanalizowałem ten 4-minutowy trailer klatka po klatce i ten, który rozwala T-800 głowę to Arnold.
Prawdopodobnie Arni uderza Marcusa w twarz, ale nie jestem pewien.
A Wy co myślicie o tym ???
Ja tylko myślę, że to jest właśnie ta scena gdzie on jest, ale mogę się mylić. Poza tym zgadzam się, on musi tam zagrać.Przecież w dzisiejszych czasach to nie powinien być dla grafików problem, żeby wkleić połączyć i odtworzyć twarz z sylwetką Kickingera. Final Fantasy miał świetne efekty i tam Ben Affleck był podobny do siebie w rzcezywistości. A teraz jak minęło tyle lat to na pewno dysponują o wiele lepszą technologią, żeby odtworzyć wygląd Arnolda z czasów Terminatora 1.
Aktorzy CGI to cały czas jeden z największych problemów f/x. To jest bardzo droga sprawa i wymaga dużo czasu. Nie wiem czy będzie im się to opłacało dla jednego ujęcia. McG się "obudził" z Arnoldem bardzo późno (Niedawno mówił, że chciałby go w wersji CGI 20 lat młodszej, więc zdecydowanie za późno).
Ja obstawiam, że CGI Arniego zobaczymy dopiero w T5
Z tego co napisali ludzie ktorzy ponoc juz widzieli film Arnold jest ale po ok 30-40sek traci skóre.
SPOILER
Ja czytałem że CG Arnold na ekranie jest ok. 3 minut po czym Connor robi mu prysznic z surówki
Ja oglądając scenę gdy terminator traci głowę oczywiście klatka po kładce zauważyłem ze ten ktoś że ten ktoś kto urywa głowę dla blaszaka ma zamiast zwykłej dłoni metalowe endo-kości wiec jestem pewien na 99% że to Marcus.
Sory zapomniałem dołączyć linka http://img100.imageshack.us/img100/4323/terminatorsalvation48.jpg