Film jest naprawdę wspaniały. Po obejrzeniu Terminatora 3 z wspaniałymi efektami nie sądziłem, że reszcze raz da się zrobić równie wspaniały film, a nawet lepszy pod pewnymi względami. Film zdecydowanie różni się od poprzedniej części klimatem, jest napewno mniej komedjowy i poważniejszy. A efekty specjalne są NIESAMOWITE, dużo lepsze niż w poprzedniej części. Ten film to ideał. Daję 10/10 pod każdym względem. KOCHAM TEN FILM !!!!!!
2005 w nicku to data twoich urodzin ??? No to nieźle nawet piszesz jak na cztero latka. Idź do mamy bo już Gerber na stole czeka.
To zwykła prowokacja przecież premiera jest 2009-05-21 nie lubię takich ludzi :/
2005 to rok kiedy założyłem to konto jak tak cię to obchodzi. A tak w ogule to o co ci chodzi człowieku?
A o to wam chodzi. Wcale nie miałem zamiaru się przechwalać bo tu nie ma się czym chwalić, że się ściąga film z netu bo to niby jest przestępstwo. Chciałem tylko polecić ten film, żebyście poszli do kina. Ja mimo iż widziałem to i tak jeszcze raz pujdę bo zobaczyć to na takim ekranie to dopiero coś. Wiem, że to chamskie, że ściągnąłem film ale nie mogłem się powstrzymać.
A jak Ci się podobają Crank 2, Rocky 7 i Rambo 5?
Co do kina - ok, "pujdź" zatem ;)
O boże co za ludzie. Nie powiedziałem, że widziałem go w KINIE tylko zciągnąłem z INTERNETU. Wiem, że to wredne i niesprawiedliwe wobec twórców ale trailery tak mnie zachęciły, że nie mogłem się powstrzymać. Ale jak już mówiłem i tak obejżę jeszcze raz w kinie.
Przecież ten film jest już dostępny od trzech dni na warezach. Też go widziałem i może nie dam 10/10 ale napewno 9/10. Film jak najbardziej godny uwagi. Niestety taka jest dzisiaj smutna prawda, że dzisiaj wszystko wycieka do netu. Nowa płyta Eminema ma premierę 19.05.2009 a ja mam ją już na dysku chociaż i tak kupie oryginał.
boże!! ej ma ktoś kontakt z administratorami? moim zdaniem logowanie na tym portalu powinno być od 18 lat ! zobaczcie jak on ocenia filmy trzeba być idiotą
Ku**a, czepiliście się kolesia bo ściągnął film przed premierą. Ciekawi mnie czy wy nigdy nic nie ściągneliście i czy zawsze postępujecie uczciwie. Nikt nie jest święty. Przecież nikt wam nie ujawnił tu w żaden sposób fabuły ani nie popsuł żadnej niespodzianki, tylko powiedział, że film mu podoba, więc przestańcie jeździć tylko dlatego, że wam się ten film nie podoba. Każdy ma prawo do własnej opinji. Jak nie potraficie się normalnie wypowiadać to nie wchodźcie na tą stronę.
tego filmu w necie jeszcze nie ma wiec nie pierd..l , ze go sciagnales i ogladales... gdzie sie takie młoty rodzą...
Człowieku,ty jesteś żywcem wyjęty z onetu....Takie "kity" to możesz wkręcać swoim "ziomkom". Jeszcze ten tekst z warezem, łuahaha, co za lol.
A teraz odpowiedz mi na pytanie, jak to coś może być na warezie, jak jeszcze nie trafiło do kin w USA?
Co za dno...
A więc keraj2005 czy raptot45shady, jakkolwiek ci tam, bo logiczne, że to ta sam osoba, przestań pisać cokolwiek na tym forum bo syf robisz. Wkręcenia wałka ci nie wychodzi, w ogóle nie jesteś zabawny i nawet pisać po polsku nie umiesz. Więc proszę cię, nie wchodź więcej na filmweb.pl.
Ale ty jesteś głupi! Czy wiesz co to jest wyciek? No chyba nie. Film X-Men Geneza był w internecie dostępny MIESIĄĆ przed oficjalną premierą. Sprawdź sobię nową płyte Eminema, która wyjdzie za ponad tydzień a już bez problemów można ją znaleźć dosłownie wszędzie. Jak na coś czekają miliony to nie ma opcji, żeby nie przeciekło do netu, bo wśród tych czekających są też ludzie pracujący w tłoczniach płyt oraz świetni hakerzy. Za mniej niż tydzień ten film nie będzie już na kilku stronach ale na tysiącach i to w dużo lepszej jakości niż ja widziałem, bo ta jakość była dość kiepska...
Jedyne co powiedział prawdziwego, to że najnowszy X-Men wyciekł ze studia nagraniowego dobry miesiąc przed premierą. Reszta to niepotrzebny SPAM. Powinieneś dostać BANA. Terminator wchodzi do kin 21.05.2009 i do tego czasu nic już raczej nie wycieknie, a po 21. będą na warezach lipne wersje CAM, na które skoda męczyć oczu. Ja pójdę do kina na Salvation, bo zapowiada się dobry film.
hahaha torrent, nie no człowieku na torrencie to ten film był już ze dwa lata temu.
Zgłosiłem temat do usunięcia. Mam nadzieję, że autor otrzyma BANA, choć w to wątpię.
Dobrze, ja mogę zgłaszać wszystkie założone przez ciebie tematy do usunięcia. Tylko po co? Skąd w was tyle nienawiści?
Czytam że temat został zgłoszony do usunięcia.
Tylko dlaczego?
Dlatego że ktoś ocenia go 10/10.
A jakby ocenił 5/10 to ja też ma zgłosić bo nie lubię cyfry pięć?
Bo jakiś koleś spamuje forum i przekonuje wszystkich, że widział film, wprowadzając w błąd użytkowników i w dodatku wystawia linki do torrentów i jak to powiedział filem Terminator: Salvation (którego jeszcze nie ma, nawet na warezach), czy to wystarczająco mało powodów? Tu nie chodzi o ocenę filmu, a wystawianie linków do torrenta, przecxież to już całkowite przegięcie. To NIE JEST forum warezowe, tak to trudno zrozumieć?
Dziwni jesteście.
Przecież w wiadomości założyciela tego tematu wyraźnie napisane, że zachwyca się po obejrzeniu Terminatora 3. A ten premierę swą miał dosyć dawno temu.
A że prowokatorowi marnemu się cyferki zapewne pomyliły, cóż...
Jakie tam wyjaśnienia. Tyle postów odpowiedzi widzę tylko tu, a w żadnym nie poruszono faktu, że autor nawet numeracji nie nadał właściwej.
Nadał dobrą, tylko źle przeczytałeś, cytuję: "po obejrzeniu Terminatora 3 z wspaniałymi efektami nie sądziłem, że reszcze raz da się zrobić równie wspaniały film, a nawet lepszy pod pewnymi względami." Autor wyraźnie pisz, że ten film jest lepszy od trójki. A propos autora, to coś umilkł ostatnio. Pewnie już ogląda piątą część. Premiera dopiero w 2011, ale on już znalazł na torrencie :)
takich ludzi to powinno się wszystkich zebrać, ustawić pod ścianą i pociągnąć za spust i filmweb byłby lepszy
Faktycznie, mój błąd. Urwalo mi gdzieś gdy czytałem ten fragment 'reszcze raz', lub może źle go zrozumiałem... nieistotne ;)
Autor niechaj zatem podzieli się wrażeniami z piątej części, gdy ja tymczasem czekał będę niecierpliwie na premierę Salvation. :)
hahahahahahahahahahahahahahaha -||- -||- ............... Co za jełop, linki nam tu podał?! Koniec świata! ! Terminatory istnieją i nas zabiją, a wszystko przez tego co nam tu linki warezów i torrentów podaje! Ten kto w nie wejdzie ten dupa! <lol2> a ten kto ściągnie i obejrzy ten film w wersji dla ślepych (czyt. w gównianej, wieśniackiej jakości) ten jest totalnym bencwałem, jeździ na skuterze udając harlejowca i ma wszy w tyłku! hahahahahahahahahaha, czasem to sie można nieźle pośmiać. Niezła parodia rozmowy na forum internetowym.
Większy pokaz głupoty i drobnomieszczaństwa pokazujesz Ty, grzesiek811, niź sam autor tematu. Ja tam nie wiem, czy widział, czy nie widział - w to nie wnikam. Troche moresu człowieku nabierz i przestań sie podniecać jednym tematem, bo widzę że wchodzisz tutaj tylko po to, aby obrzucić inwektywami kogoś, kto napisał swoje zdanie.
Może koleś się uciszył, bo ma głęgoko gdzieś, że taki obrońca majestatu jak Ty, czuwa nad bezpieczeństwem innych, mniej rozgarniętych forumowiczów filmwebu, aby przypadkiem nie dali się zwieźć, bo zły i zepsuty do szpiku kości "TROLL" próbuje wcisnąć kit i zmusić mniej inteligentnych do szukaninia filmu na necie?
Ogarnij się.
Wchodzę gdzie mi się podoba i nie będziesz mi mówił co mam robić, a poza tym jesteś z SB, że szpiegujesz każdy mój ruch czy co?
Nie obrzucam nikogo tylko dlatego, że wyraził swoje zdanie, nie będę się zniżał do twojego poziomu. Koleś założył bezsensowny temat i wciska w nim kit, więc nie jest to tylko opinia co do filmu.
Temat ten przypomina mi tematy z forum onet, które pisza tacy wieszcze jak antek_emigrant, czuły_wojtek i jasiu_śmietana. Teraz keraj2005 siedzi tylko i patrzy jak się nabijają odpowiedzi pod jego tematem.
Spadam z tego tematu, bo widzę, pisząc prawdę i prostując wypowiedzi autora spadaja na mnie tylko bluzgi i obelgi jego zwolenników.
Pora wytrzeźwieć towarzyszu Pypciu
I tu popieram kolegę Grzegorza. Tępotę trzeba zwalczać i tyle. Niech sobie klient ściąga do woli piraty, ja to pochwalam, ale to inny temat do dyskusji. Natomiast tutaj zasadniczą sprawą jest fakt, że autor tematu chce zrobić z użytkowników idiotów, prawdopodobnie może zrobił to nie celowo (ujrzał link do torrenta, nie ściągnął do końca, tylko od razu zachwalił film, wychodząc tym samym na jeszcze większego cepa). Filmu na dzień dzisiejszy nie ma w necie pod żadną postacią, więc autorów postów którzy sie przechwalają że widzieli film, którego jeszcze producenci nie widzieli to przesada, czysta głupota, i marna prowokacja. Jak obejrzy pirata z chęcią przeczytam jego wypociny, ale póki co to lepiej niech bzdur nie wypisuje.
Cieszy się że dał linka do warezu... zaraz włączymy rzekomego
Terminatora 4 i wyskoczy jakieś "Oh, Oh Yes! Yes!" - mam już
doświadczenie z takimi "filmikami".