Film bedzie napewno super, ciekawa fabuła ,a do tego super efekty specjalne co przy filmie o robotach jest i powinno być najważniejsze,a nie 70 % filmu paplaniny, to nie dramat czy telenowela tylko Akcja- Sci-Fi.
no to masz troche inne podejscie. sa ludzie mniej prymitywni niz ty ktorzy od filmu jakim jest Terminator oczekuja czegos wiecej niz pustych efektow specjalnych
No to masz troche inne podejscie. Sa ludzie bardziej tolerancyjni, ktorzy nie nazywaja innych prymitywami, tylko dlatego, ze maja wlasne oczekiwania. A Terminator, mimo iz napedzana rozwojem bohaterow, to przede wszystkim seria filmow akcji/thrillerow, ktore przy okazji zmuszaja troche do pomyslenia, a nie jakies glebokie analizy, czy, nie daj Szatanie, moralizowanie.
Strasznie wkurwiają Ci którzy nie odglądali normalnej wersji niewiedza o co chodzi ale pieprzą głupoty o przeroście efektów specjalnych nad treścią i sugerują się badziewiastymi recenzjami i takie tam niepowinni sie wogóle wypowiadać bo HUJA WIEDZĄ
falk87 twoje słowa świadczą o tym że właśnie ty jestes prymitywny, jak piszesz obraźliwie na inne osoby, właśnie to świadczy o twoim prymitywizmie i braku tolerancji wobec innych poglądów. Ja widziałem wszystkie części Terminatora i najbardziej spodobały się mi 2 i 3( nieco bardziej)( chociaż tu aktor wcielający się w role Johna był słabszy niż dzieciak z dwójki)Dwójka miała bardzo dobrą fabułe, trójka dobre efekty specjalne i ciekawa fabułe, a najlepszy był bunt maszyn i zakończenie.Od czwroki oczekuje ciekawej fabuly i dobrych efektow specjalnych.