PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Bedzie super !!!

użytkownik usunięty

Film bedzie napewno super, ciekawa fabuła ,a do tego super efekty specjalne co przy filmie o robotach jest i powinno być najważniejsze,a nie 70 % filmu paplaniny, to nie dramat czy telenowela tylko Akcja- Sci-Fi.

no to masz troche inne podejscie. sa ludzie mniej prymitywni niz ty ktorzy od filmu jakim jest Terminator oczekuja czegos wiecej niz pustych efektow specjalnych

ocenił(a) film na 6
falk87

No to masz troche inne podejscie. Sa ludzie bardziej tolerancyjni, ktorzy nie nazywaja innych prymitywami, tylko dlatego, ze maja wlasne oczekiwania. A Terminator, mimo iz napedzana rozwojem bohaterow, to przede wszystkim seria filmow akcji/thrillerow, ktore przy okazji zmuszaja troche do pomyslenia, a nie jakies glebokie analizy, czy, nie daj Szatanie, moralizowanie.

ocenił(a) film na 1
dziki_wonrz

Strasznie wkurwiają Ci którzy nie odglądali normalnej wersji niewiedza o co chodzi ale pieprzą głupoty o przeroście efektów specjalnych nad treścią i sugerują się badziewiastymi recenzjami i takie tam niepowinni sie wogóle wypowiadać bo HUJA WIEDZĄ

użytkownik usunięty

falk87 twoje słowa świadczą o tym że właśnie ty jestes prymitywny, jak piszesz obraźliwie na inne osoby, właśnie to świadczy o twoim prymitywizmie i braku tolerancji wobec innych poglądów. Ja widziałem wszystkie części Terminatora i najbardziej spodobały się mi 2 i 3( nieco bardziej)( chociaż tu aktor wcielający się w role Johna był słabszy niż dzieciak z dwójki)Dwójka miała bardzo dobrą fabułe, trójka dobre efekty specjalne i ciekawa fabułe, a najlepszy był bunt maszyn i zakończenie.Od czwroki oczekuje ciekawej fabuly i dobrych efektow specjalnych.