jak by film mial zupelnie inna nazwe i nie bylby wogole kojarzony z Terminatorem albo trzy poprzednie czesci wogole nie powstaly ? Pewnie mialby same pozytywne oceny bo jak dla mnie film jest rewelacyjny ale widze ze wszyscy daja mu slabe noty bo 1 i 2 byla lepsza itd. ble ble ble. A to jest zupelnie nowy film i nowa trylogia.
film może jest dobry jako film akcji, ale nie jako kontynuacja serii Terminator, zgadzam się z niektórymi, że nawet T3 było bardziej sensowne, i szczerze mnie także bardziej podobał się T3 od T4
ja pierd..... najpierw ludzie pierdzielili że trójka to znowu to samo..... teraz pierdzielą, że źle, bo to nie jest już to samo.! WTF!?
ja nie mówię że nie jest to samo, tylko że z tyloma błędami w scenariuszu ten film nie będzie dobry
jak wyżej. Sam zamysł filmu znakomity, pewna intryga, ale w tak spieprzonej formie, że aż mokro mi sie w fotelu kinowym robiło:) no braki są ewidentne.
Ja zawsze staram się ocenić filmy, nie sugerując się wcześniejszymi częściami; jednak powinno się brać je pod uwagę.
Ogólnie sądzę, że tej produkcji do arcydzieła brakuje dużo.