PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147572
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

jak by film mial zupelnie inna nazwe i nie bylby wogole kojarzony z Terminatorem albo trzy poprzednie czesci wogole nie powstaly ? Pewnie mialby same pozytywne oceny bo jak dla mnie film jest rewelacyjny ale widze ze wszyscy daja mu slabe noty bo 1 i 2 byla lepsza itd. ble ble ble. A to jest zupelnie nowy film i nowa trylogia.

ocenił(a) film na 6
m0jemiast0

film może jest dobry jako film akcji, ale nie jako kontynuacja serii Terminator, zgadzam się z niektórymi, że nawet T3 było bardziej sensowne, i szczerze mnie także bardziej podobał się T3 od T4

ocenił(a) film na 9
m0jemiast0

ja pierd..... najpierw ludzie pierdzielili że trójka to znowu to samo..... teraz pierdzielą, że źle, bo to nie jest już to samo.! WTF!?

ocenił(a) film na 6
christopher

ja nie mówię że nie jest to samo, tylko że z tyloma błędami w scenariuszu ten film nie będzie dobry

ocenił(a) film na 7
Vampire19

jak wyżej. Sam zamysł filmu znakomity, pewna intryga, ale w tak spieprzonej formie, że aż mokro mi sie w fotelu kinowym robiło:) no braki są ewidentne.

ocenił(a) film na 5
alanero

Ja zawsze staram się ocenić filmy, nie sugerując się wcześniejszymi częściami; jednak powinno się brać je pod uwagę.
Ogólnie sądzę, że tej produkcji do arcydzieła brakuje dużo.

ocenił(a) film na 3
m0jemiast0

Ciekawe co bys pisal gdyby babcia miala wasy. Prosze sobie darowac takie "przemyslane" tezy bo prowadza do nikad.