Czy ludzie potrzebują Connora? W tym filmie widać iż ludzkość jakoś sobie radzi ze Skynetem. Inteligencja nie została doszczętnie zniszczona, a sam Connor wie tylko trochę więcej od reszty.
Masz rację, w tym filmie ukazany jest Connor jako taki zwykły żołnierz, który właśnie przez to że wie troche wiecej jest taki wspaniały... niczym się nie wyróżnia:) no chyba że weźmiemy pod uwagę przeprogramowanie mototerminatora przez usb...
Teraz go będą potrzebować bo przecież całe dowództwo zginęło w łodzi podwodnej. Teraz dopiero John Connor został prawdziwym przywódcą jako najbardziej kumaty koleś. Pamiętajcie że Terminatory zostawały dopiero w 2029 i 2032 wysyłane w przeszłość więc do zwiększenia roli Johna zostało jeszcze ładnych parę lat.
no zgadza się, ale i tak jestem ciekaw czy John pokaże w jakiś sposób, że należy mu się to dowództwo, bo w Salvation nie pokazał nic takiego, prócz uwolnienia więźniów, no ale przy takiej obronie to i nawet ślepy by tego dokonał.
nie czyaltalem nawet dalej co napisales, ani co napisalei forumowicze ponizej. Poczatek mi wystarczy:) on mial przeciez kasete, ktora byla swoistym pisamem swietym :)
Ja jestem ciekaw po co tak naprawde Johnowi był Kyle bo tak naprawę to i tak by sie narodził jak to było pokazane w 1 cześci a tak poprostu tamten John ( z jedynki ) wysyłając Kyla do przeszłości miał wpływ na to kto był jego ojcem , zobaczcie jak Kyle patrzy na Johna jak mały piesek jest gotowy zrobic dla niego wszystko dlatego go dawny John wybrał na swego ojca.
A ten John z T4 to tak naprawdę niema o niczym pojęcia i nadal żyje przeszłością , wysłuchując znowu rad matki.