Było by to ładne nawiązanie do serialu . Przecież dla terminatora salvation , serial został przyspieszony i skończony . Przydałało by się takie małe nawiązanie . Dzieki serialowi przybyło więcej fanów Terminatorowi ,wbrew pozorom .
A co ma serial wspólnego z wersjami kinowymi, przecież to był spin-off i to bardzo luźny, i nie miał NIC wspólnego z Salvation. Warner Bros przygotowało Sobie grunt pod wejście filmu, i dla jego reklamy powstały Kroniki, kiedy Salvation miał się pojawić w kinach, to serial został anulowany.
Żaden z aktorów z serialu nie zagra w Salvation, bo on nie ma nic wspólnego z tym filmem, ani z jego poprzednikami.....to tyle.
W zasadzie wspólne były tylko modele terminatorów i trochę przyszłej historii . Ale mogliby Summer pokazać jako jeden z nowych modeli . Taki smaczek dla fanów SF . W końcu stargate skończyli , Battlestara też i niedawno Kroniki SC i nie ma co oglądać( pełnometrażowy film jest tylko jeden ). A serial został anulowany z powodu niskiej oglądalności w USA ,bo na Świecie miał ponadprzeciętną ( wnioskuje z protestów pd adresem FOX TV ) . Wybrano kontynuacje dollhouse .
To w filmie powinien zagrać Edward Furlog a nie Christian Bale jeżeli on zagrał Johna Connora to postacie z serialu Kroniki S. Connor tagże moga wystąpić w nastepnych częsciah T5 i T6
shamar to z arabskiego , pewnie jakiś islamski pastuch z alkaidy . Co robi dobrze swoim przełożonym ,dzień po dniu . Smutne takie życie .
tak to pastuch , ktoremu twoja stara oddaje sie za kazdym razem jak wyjezdza na wczasy... to dopiero smutne... dac sie obrabiac arabom
Wszyscy sie teraz dają obrabiać arabom . Z czegoś ten Dubai budują . Pewnie pierwszy terminatorowopodobny robot też tam powstanie .Co do słowa to sie można czepiac .MTV .
Może pojawi się w następnych częściach - T5 i T6 , kto wie...?
Nic nie wiadomo , przynajmniej ja nic nie wiem bo nie czytałem nic na temat kolejnych Terminatorów.
Na pewno byłoby miło zobaczyć ją w przyszłych dwóch częściach ( lub chociaż w jednej ) i dlatego jestem na TAK w tej kwestii.
Pytanie tylko , czy ktoś w ogóle wpadnie na taki pomysł i go zrealizuje.
Nie chcę zabrzmieć jak seksista, ale mnie kobieta poprostu do tego nie pasuje...
A z tego co wiadomo na obecną chwilę to T5 ma być znów w teraźniejszości i może się tam pojawić T-1000.
Tak przynajmniej wynika z tego co powiedział McG.
A tak w ogóle to trzeba trochę go zrozumieć:
"Czułem ogromną presję idąc niejako śladami Jamesa Camerona i Arnolda Schwarzeneggera. Jednak James opowiedział mi swoją historię i to, jak się czuł, kiedy podążył za śladami Ridleya Scotta, tworząc film "Obcy". Ludzie mówili wtedy: "kim do licha jest ten Cameron?". Ale on wiedział, że to zaszczyt, kontynuować tę opowieść i snuć swoją własną historię. I jego sequel wyszedł naprawdę nieźle."
w sumie chodziło mi , nie o konkretną role , drugo czy trzecioplanową . Ale chociaż migawka . I tyle w temacie . Bo z reszty aktorów to Brian Austin nieżle zagrał i wczuł się w role . No i ta latynoska całkiem ,całkiem .No ale na taki wielki film to chyba są za ciency . Tym co nie widzieli serialu to by nie zrobiło różnicy , ci co widzieli mieliby dodatkowe atrakcje , a producenci filmu oszczędzili by na przygotowaniu aktorów do roli , niby ,w sumie .
jak dla mnie to z serialu mogłaby się pojawić panna Weaver,lub Cromartie w wykonaniu Garret'a Dillahunt