Na jakiejś amerykańskiej stronie przeczytałem że piąta część bedzie opowiadac o tym jak ziemię atakuje jakas obcy cywilizacja z kosmosu lub jakies demony i maszyny tworzą sojusz z ludzmi bo sami nie potrafią ich pokonać i potrzebują umiejętności ludzkiej.:P
I beda twortzyc kolejne czesci co pol roku jak piłe, a na koniec skynet postawi pale connorowi i w roku 1984 budzi się nagle Sara Connor i okarze się że to wszystko jej się śniło!!!!! hahahahhaha
Hahaha! A ja słyszałem ze 5 część to wogóle będzie musical i wyreżyseruje go Woody Allen. Sarę Connor ma zagrać Hela z Kiepskich, Terminatora zagra Commodore 64 a Johna Connora jakiś żul spod sklepu monopolowego :)
Nieprawda. Piąta część będzie nosić tytuł "Freddy kontra Terminator" i będzie ona skrzyżowaniem "Koszmaru z ulicy wiązów" z "Terminatorem".
Pewnie jak się dowiedziałeś o czym będzie 5 część to się spuściłeś z radości ;-)
rzeczywiście z tym Commodore 64 to dociąłeś teraz boje się go odpalić boi nie wiem czy nie uzyska świadomości i nie zaatakuje silniejszych komputerów w odwecie hehhehehehehhehehehehe - to było dobre
a w trzeciej części będzie nowy model - Amiga 500 (ma
ponoć strzelać dyskietkami)...
Identyczny news krążył po necie jak miały wyjść 2 kolejne części Matrixa, w 3 części mieli przylecieć zieloni ludkowie :P
Bujda i tyle..... założe się że nikt jeszcze nie zaczął pisać scenariusza do 5 (o ile bedzie) części.