PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

nieprzesadzajcie, tego typu filmy to czysta rozrywka wiec nieplacznie nad tym co juz minelo ja tam sie nie moge doczekac

regoat

w obliczu burzliwej dyskusji o filmie chciałem tylko odkurzyc ten wątek:)

chyba sobie zaoszczędzę 20zł i ściągne film z P2p

ocenił(a) film na 5
MackuPicku

jesli dla ciebie terminator i cala ta seria jest czysta rozrywka ktorej kompletne dno jakie zostalo pokazane w tym filmie mozna zaslonic efektami to chyba,znaczy sie na pewno nie mamy o czym rozmawiac a jak sie wypowiadasz to rob to z sensem

arielos

Pan to jest normalnie gorąca głowa:) Prosze jutro przeczytać ten temat na spokojnie. Zobaczy pan, że wyleciał pan jak Filip z konopi:P

Film i tak zobaczę na moim panoramicznym samsungu:)

użytkownik usunięty
MackuPicku

20 zl to zlodziejstwo za ten film ;) jak sciagniesz z sieci... kazdy prawnik cie wybroni przed sadem ;)

ocenił(a) film na 3
regoat

A to T1 i T2 nie byly rozrywka? Bo wedlug Twojej definicji skoro rozrywka to moze byc szmira.

ocenił(a) film na 5
Jester_2

no jesli ty porownujesz T1 i T2 do T4 to z toba juz kompletnie nie ma o czym rozmaiwac ogladels je wogole? jakos w poprzednich czesciach no moze oprocz 3 ktora i tak byla lepsza jakos nie zauwazylem ze glownym motywem przewodnim byly efekty specjalne.Tam cala projekcja byla najpierw zrobiona z sensem dopiero potem byly efekty.Zreszta o czym my tu rozmawiamy.Talk to the hand

ocenił(a) film na 3
arielos

A to do mnie? Bo nie widze zwiazku. Napisalem przeciez, ze T1 i T2 byly rozrywka na poziomie (nawet T3) a T4 nie jest wiec jesli do mnie to jeszcze raz przeczytaj mojego posta poprzedniego.