Kto już dziś w dniu premiery uderzy do kin? Pokażmy ilu nas jest!
Nadchodzi Ocalenie
ja dzis ide na przedpremiere o 00:01 :P juz sie nie moge doczekac ale bedzie spoko :).Myśle ze ta czesc bedzie swietna :)
JA tez lecę dzisiaj minute po północy do HELIOSA !! to będzie nie zapomniane przeżycie ..juz odliczam godziny... !!
ŁĄCZMY SIE ;]
JAAAA:D
O godzinie 10 w trouńskim Cinema City:)
Bilety zarezerwowane, zwarty i gotowy:D
Idę na film z narzeczoną którą musiałem przekupić obietnica kupna The
Sims 3 bo powiedziała że nie pójdzie na film "o głupich robotach które i
tak na końcu zawsze przegrywają":D
Wybieram się w piątek do Cinema City Kraków. Zarezerwowałem najlepsze miejsca! :) Pozdrawiam wszystkich fanów! Do boju!
Piątek 10.00 - Multikino Pasaż grunwaldzki, Wrocław.
Dlaczego nie ma kopii cyfrowych????????????????????????
Tak w ogule to premiera jest jutro a nie dzisiaj.
Ja idę w sobotę do Multikina w Warszawie na godzinę 13:00 albo 14:30.
Jutro o 14-Multikino we Włocławku.AAAHHH będzie się dzialo. Pozdrowienia dla wszystkich fanów Terminatora!!!
Ci co idą na 00:00 to muszą być naprawdę nieźli maniacy. Też bardzo czekam na film ale bez przesady.
Ja sobie dziś darowałem nocny seans, bo kino będzie zapchane po brzegi. Za to sobie na 10:45 bilecik zarezerwowałem na jutro :P Nie będzie tak źle.
Olsztyn 5.06.2009
HELIOS godzina 15:00
bileciki już zarezerwowane ;)
myślę że będzie bardzo dobre widowisko :) pozdrawiam fanów terminatora
Lol. Po co wstawać tak wcześnie? Nie lepiej póść na 13:00. Chociaż lepsze to niż jak to niektórzy idą o północy.
Nie jestem fanem terminatora, ale bilet jest zarezerwowany :)
05.06.09 - 18.00 - Tychy Nove Kino :)
Ten kto nie był w kinie o 00:00 ten nie wie co to za frajda:)
Polecam Nocne maratony filmowe, szczególnie horrory :)
Helios (Radom) o 18:30
Po praktykach w sądzie należy się odrobina przyjemności.
Christian Bale jest najlepszy !!1
Wyjezdzam na weekand z Poznania. Poszlajac sie po Bunkrach trochę;) Ale zamelduje sie w piątek w Heliosie na
22.00!!!!!:D
ja dzisiaj ide na 20:00 do kina :) cholerka nie mogę się już doczekać!!! bo czekałem na ten film całe 6 długiiiiich lat;] pozdro
"Wybieram się w piątek do Cinema City Kraków. Zarezerwowałem najlepsze miejsca! :) Pozdrawiam wszystkich fanów! Do boju! "
SisMax - to bedziemy sasiadami :) jak co to biore sztucer na 'popcornowcow' ;)