PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

A ja mam takie z grubsza inne pytanie: Gdzie i kiedy ma być ta premiera? Tutaj na filmwebie, że 05.06 czyli w najbliższy piątek, a tu na stronie multikina czy cinemacity ani słychu ani widu. Ktoś coś wie?

powelt

No i co, wie w końcu ktoś na temat tej premiery w polskich kinach???

powelt

Prawdę powiedziawszy zaczyna mnie to irytować.
Dziś wieczorem pojawił się repertuar mojego Multikina na piątek, i T4 w nim brak [póki co?], natomiast CC w ogóle jeszcze takowego nie ma. o . 0
Kompletna cisza na temat filmu, nic o nim w zapowiedziach... Teoretycznie mają prawo wstawić wszystko do czwartku, więc zobaczymy. Tyle, że miałem zamiar udać się na jakiś pokaz w nocy z czw na pt, a jak widać mój plan się nie powiedzie chyba... ;/ Szkoda.

ocenił(a) film na 6
Galadh

Niektóre Heliosy robią pokazy przedpremierowe w czwartek o północy....

peesem

W Białymstoku w Heliosie w galerii Białej jest pokaz o 0:01 właśnie z czwartku na piatek . Nie moge sie juz doczekac:D:D:D , dzis zamowilem bilety:D.

Opinie co do filmu podzielone ale raczej na minus , szkoda bo uwazam ze potencjal byl/jest ogromny , w koncu odchodza od schematu z poprzednich czesci i maja szanse przedstawic wojne przyszlosci. Dziwi mnie ze 3ka miala lepsze otwarcie od Salvation (recenzje poki co tez ) , czy to brak Arniego czy tez odejscie od starej fabuly ?? Nie wiem , jak Wy myslicie ? Chyba ze po prostu film jest sam w sobie slaby ....

boban61

Od starej formuły miałem na myśli (sic!) ;p

boban61

No właśnie jestem totalnie zdziwiony tym co się dzieje w naszych kinach. Z jednej strony wszyscy pieprzą o tym, żeby nie oglądać piratów itd. a z drugiej nie dość, że wyczekiwane filmy pojawiają się z ponad miesięcznym opóźnieniem to jeszcze informacja gdzie je można obejrzeć jest beznadziejna. Tyczy się to również oczywiście sieci kin, w których można zobaczyć wyczekiwany film. Przykładem może być choćby najnowszy Star Trek wyświetlany tylko w Multikinie. Z tego co wyczytałem w repertuarach kin, to tylko Heliosy puszczają T4 od piątku, w innych kinach głucho na temat tego filmu. Z tego powodu zdaje mi się, że ta wielka reklama na głównej stronie filmwebu z piątkową datą premiery tyczy się tylko i wyłącznie tej sieci kin. Mam nadzieję, że w Multi czym prędzej również się pojawi T4, bo mimo krytycznych opinii mam zamiar się na niego wybrać. Poza tym ostatnio jak byłem w Multi stały te wielkie pudła reklamowe z terminatorem, więc chyba trzeba się uzbroić w jeszcze trochę cierpliwości (heh, jeszcze trochę i się na gwiazdkę pojawi jako nowość :( )

powelt

Ok, zwracam honor multikina, w Zabrzu pojawił się w repertuarze na piątek, ale mimo wszystko to się dzieje z takim opóźnieniem, że szkoda gadać.